- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Sıcakta da yatilmiyor beHiç bişey yapması gelmiyor insanın en iyisi uyumak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcakta da yatilmiyor beHiç bişey yapması gelmiyor insanın en iyisi uyumak![]()
Boswr hiç onu konuşmaya değmez kurtuldun dielimEvet canım aynen öyle nasip bizimde kaderimiz buymuş napalım
Bana mı DionHamdolsun canım.. sizin orası kim nasıldır yaaa çok mu sıcak
Ah yakın olaydık severim perde asmayıHayir yapmaya ihtiyacı olan varsa lütfen gelip perdelerimi takabilir mi![]()
Sana dedim canımBana mı Dionama üstüne alındım
ay he he hiç sorma kız olmuş 39 derece bittik artik
Ay benim başım dönüyor midem bulanıyor anlicagin tansiyon yerlerde oluyorAh yakın olaydık severim perde asmayı![]()
Saol.. benimde orda arkadaşım var Gemlik de oturuyo çok sewerim kendisiniSana dedim canım.. oyyy Aşlah sabır versin inşAllah
![]()
Aaa oda zor canım yaaa bende öyleyim midem bulanıyor benimdeAy benim başım dönüyor midem bulanıyor anlicagin tansiyon yerlerde oluyor![]()
ne güzel yakınız desenize Çok güzel buralar yolunuz düşerse beklerizSaol.. benimde orda arkadaşım var Gemlik de oturuyo çok sewerim kendisini![]()
Ve aleyküm selamlarrrrrSelamın halloooo hayırlı işleeeer.![]()
O yüzden sevmiyorumAaa oda zor canım yaaa bende öyleyim midem bulanıyor benimde
İnşallahAaa
ne güzel yakınız desenize Çok güzel buralar yolunuz düşerse bekleriz![]()
Yazı ayrı dert kışı ayrıÖylede soğuktan iyidir yaaa soğukta elimi suya sokasım gelmiyor valla☺
Hepsi lazım canım şaka bi yana Rabbimin takdiri yaz olmasa kışı özlemezdik kış olmasa aynı şekilde de yazı özlemezdikYazı ayrı dert kışı ayrı![]()
Aynen..bu kizlar nrde gayri hiç birinden ses yokHepsi lazım canım şaka bi yana Rabbimin takdiri yaz olmasa kışı özlemezdik kış olmasa aynı şekilde de yazı özlemezdik