Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım eşim 8 de işe gidiyo. Kahvaltı falan derken uyku gidiyor.Ben bilmem sende yoktun buralardaniye 8 bacısı
Merhaba canım hoş geldin.Kızlar Merhaba ve tünaydın ben sude kk' ne yeni katıldım sevgiler herkese![]()
Hoşgeldin arkadaşımKızlar Merhaba ve tünaydın ben sude kk' ne yeni katıldım sevgiler herkese![]()
Günaydinlar bebemGünaydın kk'nın güzel hatunlari![]()
Günaydin canimsuGünaydın bacımsu'lar![]()
Bn gece uyumdm kızım öyle kustuKiz ben 8 de kalkıyorum. Diğerleri uyuyor belliki![]()
Olmaz geç kaldıkKızçeler günaydınlar kalktım kahvaltı Faslı civcivleri giydir falan anca yazabildim![]()
Mrb hoş geldinKızlar Merhaba ve tünaydın ben sude kk' ne yeni katıldım sevgiler herkese![]()
Aaa geçmiş olsun canım üşüttü mü acabaBn gece uyumdm kızım öyle kustu![]()
Geçmiş olsun canım neyi varBn gece uyumdm kızım öyle kustu![]()
Kız bende üç tane yazabildiğime şükür diyorum benim küçük dağ keçisi gibi bir dakika oturmaz bıraksan düz duvara tırmanırOlmaz geç kaldık![]()
Çıtır çıtır börek olurKızlar eşimden yufka istedim. Baklavalık böreklik almış ondan börek olurmu ki.
Olur canımda hafif tatlımsı olur galiba bi kere denemiştimKızlar eşimden yufka istedim. Baklavalık böreklik almış ondan börek olurmu ki.
Ooo hoşgeldin canımHeeeyyyy ben geldimmmmm
Hoşbuldum balımmOoo hoşgeldin canım![]()