- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Geçmiş olsun neyin var canimGünaydın kizlar.Yok uyumuyorum. Biraz rahatsızım kızlar. Ondan geç kaldım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun neyin var canimGünaydın kizlar.Yok uyumuyorum. Biraz rahatsızım kızlar. Ondan geç kaldım.
Nie kuzum neyin varGünaydın kizlar.Yok uyumuyorum. Biraz rahatsızım kızlar. Ondan geç kaldım.
Benden bı uçan bide kaçan kurtulurYakalamanı istiyordur belki kuşum![]()
Telefonuna netten istediğin bir resim indir , sonra dosyalarımdan seceblirsinKamera ya giriyor hemen de neyse böyle iimkarisik
Tamm canım denicem saolTelefonuna netten istediğin bir resim indir , sonra dosyalarımdan seceblirsin
Rica ederimTamm canım denicem saol
Beni ilgilendirmez bna bulasmicakti artık bitti o sapığı olceeeem
Senin gibi sapık bulmuş daha ne ister insan bacımBeni ilgilendirmez bna bulasmicakti artık bitti o sapığı olceeeem![]()
![]()
![]()
![]()
He insaflı sapik bı dur dese oturur ağlar derim benimde bacım var yapamamSenin gibi sapık bulmuş daha ne ister insan bacım![]()
Allah iyiliğini versin inşAllahHe insaflı sapik bı dur dese oturur ağlar derim benimde bacım var yapamam![]()
Ben öldüm çocukların ikisi hasta iki gündür de evi dip bucak yapiyom nedenseHerkes yatıyor galiba bi biz mi aylağız kız![]()
İlaç kullanıyorum canım bebek için. O biraz kötü yaptı dün gece hala üstümde var etkisi.Geçmiş olsun canım hayır olsun inşAllah
Canım ilaç kullanıyorum o yan etki yaptı galibaGeçmiş olsun neyin var canim
Ayy Allah şifa versin canım umarım bi faydası olur bebiş için Rabbim gönlüne göre versin inşAllahİlaç kullanıyorum canım bebek için. O biraz kötü yaptı dün gece hala üstümde var etkisi.
Oyyy çok geçmiş olsun canım Alla şifa versin inşAllah.. çocuklar hasta olunca hayat duruyor valla benim içinBen öldüm çocukların ikisi hasta iki gündür de evi dip bucak yapiyom nedense