- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
İnsallh kuzum senin yine bitane var çok şükür. Bitane de benim olsa doya doya sarılsam,kokusunu ceksemAmiiiinnnnnbana da kiz bana daaa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallh kuzum senin yine bitane var çok şükür. Bitane de benim olsa doya doya sarılsam,kokusunu ceksemAmiiiinnnnnbana da kiz bana daaa
![]()
Olsun dayan kuzum , bende bugün vitamin ictim midem bulandı patronda yanıma geldi oturdu tam o sırada iş için adamın üstüne kusacaktım neredeyseYok bacı uyku yok midemi sızlatıyor
İnsallh kuzum senin yine bitane var çok şükür. Bitane de benim olsa doya doya sarılsam,kokusunu ceksem![]()
Ne iş yapiyodun canim , valla ben ilerde tekrar dönmeyi düşünüyorum ya hayat bu erkek milletine güven olmazAz kaldi az saat 2 oldu bile :) ayy ben de hamileyken cok zorlanirdim iste dakika sayardim yaabi ciktim pir ciktim sonra 1 yil oldu hala evdeyim
Yüzüne kus kızOlsun dayan kuzum , bende bugün vitamin ictim midem bulandı patronda yanıma geldi oturdu tam o sırada iş için adamın üstüne kusacaktım neredeyse![]()
İnşallah bacım ilaclara son 5 gün kaldı sonra adet olursam rahim filmi dedi inşallah gerek kalmaz. Lütfen dua edin banaikinize de inşallah tüm isteyenlere
Eğer patron aşağıda olursa kafasından aşağıya iyi giderCamdan aşağı da sallandirayim mi![]()
Amin aminnn once olmayanlara sonra bana daİnsallh kuzum senin yine bitane var çok şükür. Bitane de benim olsa doya doya sarılsam,kokusunu ceksem![]()
İnşallah canım ikimiz aynı anda alalım güzel haberimiziAmin aminnn once olmayanlara sonra bana dakiz dualarima ekliyorum sizi de insallahh olurr canim
Benim raportordu sigorta isi. Ben de donecektim guya ama kaldi en azindan krese verebilecegim yasa kadar ara verdimNe iş yapiyodun canim , valla ben ilerde tekrar dönmeyi düşünüyorum ya hayat bu erkek milletine güven olmaz
3 kattayızEğer patron aşağıda olursa kafasından aşağıya iyi gider![]()
bnde öyle hayirlisiyla dogsun biraz kendini toplasın yine çalışırımBenim raportordu sigorta isi. Ben de donecektim guya ama kaldi en azindan krese verebilecegim yasa kadar ara verdim![]()
Ins güzel haberlerle gelirsinİnşallah bacım ilaclara son 5 gün kaldı sonra adet olursam rahim filmi dedi inşallah gerek kalmaz. Lütfen dua edin bana![]()
Benim bata 2 gun kaldi bakicaz artikİnşallah canım ikimiz aynı anda alalım güzel haberimizi![]()
Hadi inşallah çift çizgilerle gelirsinBenim bata 2 gun kaldi bakicaz artik![]()
bıraksalar uyurum bende ,
gece hıc uyuyamadım sersem gıbıyım aksam olsada eve gıtsem bıan once
Aboo gelmem hayatta korktumVereyim bebem gel![]()