• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

karapisso karapisso burda misin msjin görünmüyor beğeni yapmışsın yoksun gel gel buraya konuşalım 😂😂😂
Anam geldim geldim. Bende bir bebek var Dost başına diyeyimmde belki düzelir dostlar hürmetine :D
Uyumuyor uyumuyor
Hayat bebek bakmaktan wc ye gidip gelen evlatlarımun totosunu silmekten ibaret. Sen sor ben söyliyim başka ne var bilmiyorum

Anam geldim geldim. Bende bir bebek var Dost başına diyeyimmde belki düzelir dostlar hürmetine :KK70:
Uyumuyor uyumuyor
Hayat bebek bakmaktan wc ye gidip gelen evlatlarımun totosunu silmekten ibaret. Sen sor ben söyliyim başka ne var bilmiyorum
Valla suan benimkinin halini gorsen mama sandalyesinden asagi boca etti muz puresini 😁 sonra her yere sivadi, bastan ayaga kendine de sivadiii simdi onu banyoya sokucam yine 😁

Valla suan benimkinin halini gorsen mama sandalyesinden asagi boca etti muz puresini 😁 sonra her yere sivadi, bastan ayaga kendine de sivadiii simdi onu banyoya sokucam yine 😁
Kız sen bizim kalabalık Aile sevenler topüğündeki hatunsun demi. Profilini değişmişsin :D isim konusunda biraz karıştırıyorumda

Back
X