Bende uyutmaya geçtim bi uyusalar ahh ahhhValla suan benimkinin halini gorsen mama sandalyesinden asagi boca etti muz puresinisonra her yere sivadi, bastan ayaga kendine de sivadiii simdi onu banyoya sokucam yine
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uyutmaya geçtim bi uyusalar ahh ahhhValla suan benimkinin halini gorsen mama sandalyesinden asagi boca etti muz puresinisonra her yere sivadi, bastan ayaga kendine de sivadiii simdi onu banyoya sokucam yine
![]()
Sen nerde gittin de haydi cevap bekliyorum senden. Geldim burdayım
Evet oyum gorunmeyeyim dedim malum bi cok sey konusuyoruz neme lazimKız sen bizim kalabalık Aile sevenler topüğündeki hatunsun demi. Profilini değişmişsinisim konusunda biraz karıştırıyorumda
Bizimkinin 12 ye kadar yolu var dahaBende uyutmaya geçtim bi uyusalar ahh ahhh
En iyisini düşünmüşsen bacım.Evet oyum gorunmeyeyim dedim malum bi cok sey konusuyoruz neme lazimisim konusunda ben de oyleyim
Çık küçük daha. Benimkiler 7 ve 4 yaşında. Sabahtan beri park Bahçe koşturuyorlar uyurlar artıkBizimkinin 12 ye kadar yolu var daha![]()
ÖzledimBurdayım bacısı![]()
Tanidk geldi sankiAnam geldim geldim. Bende bir bebek var Dost başına diyeyimmde belki düzelir dostlar hürmetine
Uyumuyor uyumuyor
Hayat bebek bakmaktan wc ye gidip gelen evlatlarımun totosunu silmekten ibaret. Sen sor ben söyliyim başka ne var bilmiyorum
Bnim de senden kalır yanim yok anla bni çocuklar birakmiorSen nerde gittin de haydi cevap bekliyorum senden. Geldim burdayım
Anderson kaç tane var Allah bağışlasınTanidk geldi sanki![]()
İki bı kız bı erkek kızım 4 yaşında oglum bir buçukAnderson kaç tane var Allah bağışlasın![]()
Tamamdır buldum kafa dengi 2.topikBnim de senden kalır yanim yok anla bni çocuklar birakmior![]()
Ay unuttum benim 3 çocuğum var bide kocamTamamdır buldum kafa dengi 2.topik
Bizi bizden başka kim anlar
Maşallah maşallah en güzel zamanlarıİki bı kız bı erkek kızım 4 yaşında oglum bir buçuk![]()
Ha valla benimkide aynı. Onuda seviyorum bebek gibi ilgi bekler odaAy unuttum benim 3 çocuğum var bide kocam![]()
Maşallah Allah bağışlasınMaşallah maşallah en güzel zamanları
Kızım 3 yaş 10 aylık. Oğlum 6.5 yaşında
Minik kızım 14 aylık
HııııhhhHa valla benimkide aynı. Onuda seviyorum bebek gibi ilgi bekler oda
O neydi gızMavim25 kız bak laf ederim ha sana bize dön... bizim Elazığlilarin bı lafı var çeşme başında kuruyasin ğıştiklere gelesin
![]()
Hepppsini yavrumMaşallah Allah bağışlasın![]()