• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

En iyisini düşünmüşsen bacım.

Bugun çok yoruldum bahçede.
Regl geçti galiba ondan çok gergin sinirli bi hallerdeyim.
Aile hekimine gidip kan vercem. Acaba aynı gün netten baksm çıkar mı sonuç.
Aile hekiminde yaptirdigim testler hep ertesi gun cikiyo benim canim. Sanirim ben de adet olucam ayni kramplar agrilar basladi ☹ onun siniri de basladi 😆

Çık küçük daha. Benimkiler 7 ve 4 yaşında. Sabahtan beri park Bahçe koşturuyorlar uyurlar artık
Ne guzel bizim oyle bahce imkanimiz falan yok eve tikildik kaldik valla bisey degil psikolojim bozulacak su virus bi bitse fildir fildir gezicem kismetse 😁

Ne guzel bizim oyle bahce imkanimiz falan yok eve tikildik kaldik valla bisey degil psikolojim bozulacak su virus bi bitse fildir fildir gezicem kismetse 😁
He ya büyük nimet. Apartmanâ ait ama en çok biz 3 ,5 komşu kullanıyoruz. Geçen sene bebeği orda büyüttüm. Bu senede öyle geçer. İmkanın olsa böyle bir siteye taşınsan

Gez valla ya. En çok çocuklu annelerin ihtiyacı var. Bide çocuklar için çok güzel oluyor. Bizimkiler büyük onlar için ne büyük mutluluk evden çıkmak.

He ya büyük nimet. Apartmanâ ait ama en çok biz 3 ,5 komşu kullanıyoruz. Geçen sene bebeği orda büyüttüm. Bu senede öyle geçer. İmkanın olsa böyle bir siteye taşınsan
Ahhh insallah be canim Allah im nasip etsin insallah🤲 benim ufaklik anca balkona cikiyo kucagimda ona bile bi seviniyo goruceksin ☺

Back
X