- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Ohhhooyyy darlanduuum sıkıntılar geliyyy dimaa öyle dimaaa dimaaa korona diyeKız zaten koronadan pek çıkamıyoruz etme eyleme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhhooyyy darlanduuum sıkıntılar geliyyy dimaa öyle dimaaa dimaaa korona diyeKız zaten koronadan pek çıkamıyoruz etme eyleme![]()
Herkesin çocuğu var.. Çocukla uğraşmaktan yazamiyorlardir. Bı ben durmadan giriyorum.Bı toplayamadim hepinizi bı araya![]()
Yok ya bnde giriyom bak ama bnimkiler civciv ya erken yatiyolarHerkesin çocuğu var.. Çocukla uğraşmaktan yazamiyorlardir. Bı ben durmadan giriyorum.çıkamıyorum buradan müptelası oldum
![]()
Aman maasallah ne guzelYok ya bnde giriyom bak ama bnimkiler civciv ya erken yatiyolar![]()
![]()
Dogru kuzum kacamak giriyorum isteHerkesin çocuğu var.. Çocukla uğraşmaktan yazamiyorlardir. Bı ben durmadan giriyorum.çıkamıyorum buradan müptelası oldum
![]()
Yerim o civcivleri benYok ya bnde giriyom bak ama bnimkiler civciv ya erken yatiyolar![]()
![]()
Arada böyle yaşam belirtisi verin deDogru kuzum kacamak giriyorum iste![]()
Arada cee yapip kacabiliyorum :) simdi babasina biraktim bi kahve molasini hakettimArada böyle yaşam belirtisi verin de![]()
Afiyet olsun bebeğimArada cee yapip kacabiliyorum :) simdi babasina biraktim bi kahve molasini hakettim![]()
Gel beraber olsun canimm ☺Afiyet olsun bebeğim![]()
Ben uyuma moduna gecicem galiba ilacı içtim ya benimkiler geliyorGel beraber olsun canimm ☺
O zamann ben simdiden iyi geceler diyeyim de ne zaman kacacagim belli olmaz :) daha iyi misin canim bari bugunBen uyuma moduna gecicem galiba ilacı içtim ya benimkiler geliyor![]()
Teşekkür bacısı. İyi diyelim iyi olalım. Ama bu sefer de olmazsa büyük bı hayal kırıklığı beni bekliyor olacak.O zamann ben simdiden iyi geceler diyeyim de ne zaman kacacagim belli olmaz :) daha iyi misin canim bari bugun
Oyle deme iyi dusun iyi olsunTeşekkür bacısı. İyi diyelim iyi olalım. Ama bu sefer de olmazsa büyük bı hayal kırıklığı beni bekliyor olacak.
Ellerinden öper teyzesiYerim o civcivleri ben![]()
Valla he kimi gorsem gec uyudugundan sikayetci nasil basardin bunu sirri varsa bize de soyle kiz :))Değil mi![]()