- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Ben severim eşimin kalbinden daha ii yanit veriyor hem soğutuyor hem ısıtıyor hemde normal oluyorAnamm klima işini hiç sevmem ha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben severim eşimin kalbinden daha ii yanit veriyor hem soğutuyor hem ısıtıyor hemde normal oluyorAnamm klima işini hiç sevmem ha
Öyle yaptım. Sinir etti. Dayısının karısı ben yokken eşimi hiç seslemiyo ama benimde zoruma o gdiyo.Hemen yap bisiyler söylersin dayicim valla bn bisi yapamadım son dakika haberim oldu
Hemen haber verin enişteyeBen severim eşimin kalbinden daha ii yanit veriyor hem soğutuyor hem ısıtıyor hemde normal oluyor![]()
![]()
(beni qormesin aman
)
Nie kiÖyle yaptım. Sinir etti. Dayısının karısı ben yokken eşimi hiç seslemiyo ama benimde zoruma o gdiyo.
Bosar beniHemen haber verin enişteye![]()
Benim eşimi keriz yerine koyuyorlar.Nie ki
Klima önemliyse son model alacaksa bilemiyorum yaniBosar beninafaka olarak da son model klima alir
![]()
![]()
Ee bence bunu dile getirmelisinBenim eşimi keriz yerine koyuyorlar.
Adamı klimayla aldatıyorum ne yapmasını beklersinKlima önemliyse son model alacaksa bilemiyorum yani![]()
Adamı klimayla aldatıyorum ne yapmasını beklersin
[/QUOT
Birbirinizden hoşlanıyorsanız sknti yok![]()
Yinede sen fazla yanaşma çarpar. Adı üstünde klima aşk dinlemezWooowhemde nasıl Leyla Mecnun görse kıskanır odamın en güzel yerinde
![]()
Kocisle idare et DionYinede sen fazla yanaşma çarpar. Adı üstünde klima aşk dinlemez![]()
Kesinlikle yine o insafa gelir
Ooo bak ondada klima var oda aldatiyoO şimdi işten çıktı kliması da gelmiştir. Efil efil efildiyordur
![]()
![]()