- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Hiç sorma yaaa neyle alcaz ömrüm yetmez ödemeye 10 kulak sonraya borç kalır vallahSenin çocuklar baya bu işi biliyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sorma yaaa neyle alcaz ömrüm yetmez ödemeye 10 kulak sonraya borç kalır vallahSenin çocuklar baya bu işi biliyo![]()
Sağol canım çok teşekkür ederimHayirli olsun canim![]()
Gezeriz hacıııHadi hayırlı olsun Şahin'in
Bende Tofaş alayım da egzoza basıp gezelim![]()
Müzik son sesŞahin tek parmakla kalkiyo karton gibi araba ama ilk araba şahin oldugundan tırsıyorum uçar insan vallahi tom ve jerydeki tom gibi kağıt gibi olmazsam iyi![]()
Geldim balim
Hava kapalı hadi akalım arabaya bindik hadi bakalımMüzik son ses![]()
Yaf hep anneme derim anne ben böyle çok sey istermiydim die annemden aldığım cvp hangi çizgi karakter varsa evdeydi dediYaaaaaç tavuk misali bizimkide
![]()
Sen bursadamisin benim eşim uludagda calisiyor kar motoru turu yaptiriyor birde fotogrâf çekimi 10 senedir beraber cikalim isterseGelirim tabi kız ayıp ettin senide Uludağ’a beklerim![]()
Eeyy ahali zombi mahalli bilmem ne ne ne o yeeeHava kapalı hadi akalım arabaya bindik hadi bakalım![]()
Oooo olmadı şimdi hemen öğren hemen atla dolaşa dolaşa çık gel bizleri ziyarete Türkiye’nin dört bir yanınaYaa benim ehliyet var araba var ama kullanamiyorum onu napcaz![]()
bangır bangırrrrrrMüzik son ses![]()
Evet canım Bursalıyım ne güzel Yaaa bol bol çık..Sen bursadamisin benim eşim uludagda calisiyor kar motoru turu yaptiriyor birde fotogrâf çekimi 10 senedir beraber cikalim isterse![]()
Valla kullaniyodum da esim sagolsun millet karisina araba alir ben kocama aldimOooo olmadı şimdi hemen öğren hemen atla dolaşa dolaşa çık gel bizleri ziyarete Türkiye’nin dört bir yanına![]()
Yok ya şaka maka pert edio insanı şuan çok kötüyüm ya boğaz kulak falan oldumKlima varken ruzgari napican![]()