- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Bizim burda Teyzeler camlara çıkıyor ölüleri kaldırdınız mezardan diyebangır bangırrrrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burda Teyzeler camlara çıkıyor ölüleri kaldırdınız mezardan diyebangır bangırrrrrr![]()
Ama corona oldgndan beri iptal işlerEvet canım Bursalıyım ne güzel Yaaa bol bol çık..![]()
Gece korktum evde biri geziyor sandım eşimi sesledim. Eşim de tesisatçı. Diyorum ki evde biri geziyor galiba korkuyorum. Adam bana demez mi boruları neden üstüme koyuyorsunuz, ben size demedim mi bunu böyle yapmayın diye. Sonra baktım dedim hırsız bizim adamdan iyidir hiç olmazsa sessz sedasız girip cikiyo![]()
![]()
![]()
![]()
Ah kıyamam bırakın şu herifleri.. verin bebeleri ellerine atlayın arabalara ohhhhhValla kullaniyodum da esim sagolsun millet karisina araba alir ben kocama aldimbi korkutuyo beni sorma. Bu sene yazin ozel hocaya niyetlendim onda da korona belasi cikti hayy sansima zaten
![]()
Ben hayatta klima kullanamam carpar hemen midem hassas hemen vurur bakma bana kansizim en ufak sogukta donuyorum sans mi sanssizlik mi bilemedimYok ya şaka maka pert edio insanı şuan çok kötüyüm ya boğaz kulak falan oldum
Kız Allah senden razı olsun iyiki bu topigi açtın haDeliyy
Onlarda geziyordu biz gibi bizde gideceğiz onlar gibi derizBizim burda Teyzeler camlara çıkıyor ölüleri kaldırdınız mezardan diye![]()
Allah iş rastlığı versin her yer durdu sadece orası değil Rabbim kolaylık versin inşAllahAma corona oldgndan beri iptal işler![]()
Klima beni de çarpıyor bacım yaBen hayatta klima kullanamam carpar hemen midem hassas hemen vurur bakma bana kansizim en ufak sogukta donuyorum sans mi sanssizlik mi bilemedim![]()
Ay bu hırsızlık yaa bende bı ara erken uyudm esim disardaydi saat 11 ses duydum aradım dedim koş hırsız var dio saate bak ddim hırsız diyorum sen saat Dion dio deli misn saat 11 de hırsız mi olurNapim baktım bizim adam boru falan işine girdi![]()
![]()
![]()
Terlikleri yemeyelimdeOnlarda geziyordu biz gibi bizde gideceğiz onlar gibi derizgeri girerler içeriye hayatı sorgulamaya başlarlar artık
![]()
Korona olmasa yapacaktim da iste... insallah seneyeAh kıyamam bırakın şu herifleri.. verin bebeleri ellerine atlayın arabalara ohhhhh![]()
Bana yollayın bana bişey yapmıyorKlima beni de çarpıyor bacım ya
AminAllah iş rastlığı versin her yer durdu sadece orası değil Rabbim kolaylık versin inşAllah
Yani pek rahatsız olmam oturunca ama uyusam bnde beter oluyorBen hayatta klima kullanamam carpar hemen midem hassas hemen vurur bakma bana kansizim en ufak sogukta donuyorum sans mi sanssizlik mi bilemedim![]()
Ooo Tabiki ayıpsın bebeğim beklerim.. kurs açıcam zatenKorona olmasa yapacaktim da iste... insallah seneyeyada gelelim sen ogret kiz olma mi
![]()
Napalim biz de ruzgar kovaliyoruz iste canimKlima beni de çarpıyor bacım ya
Valla ben şuan boynum tutuk kafam önüme düşcek gibi mesajlarınıza bakıyorumBen hayatta klima kullanamam carpar hemen midem hassas hemen vurur bakma bana kansizim en ufak sogukta donuyorum sans mi sanssizlik mi bilemedim![]()