- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam hemenn kayit yaptiralimm bacimOoo Tabiki ayıpsın bebeğim beklerim.. kurs açıcam zaten![]()
Cümlemizden inşallah.. sevdiyseniz ne mutlu banaKız Allah senden razı olsun iyiki bu topigi açtın ha![]()
Ayy gecmis olsunnn canim dikkat etValla ben şuan boynum tutuk kafam önüme düşcek gibi mesajlarınıza bakıyorum![]()
Tabi kuzum yaptırmanıza gerek yok ama kaçak merdiven altıTamam hemenn kayit yaptiralimm bacim![]()
İlk dersi bana ver 2 senedir bekliyimOoo Tabiki ayıpsın bebeğim beklerim.. kurs açıcam zaten![]()
YetissssValla ben şuan boynum tutuk kafam önüme düşcek gibi mesajlarınıza bakıyorum![]()
Amin aminn cumlemizdenAllah hepinizden razı olsun canlar hakkınızı helal edin valla insanın bazen motive olmaaaa ihtiyacı çok oluyo haliyle ne iyi geldi çok güldük eğlendik
Hepimiz bi arabaya doluşuruk ayıp ettinİlk dersi bana ver 2 senedir bekliyim![]()
![]()
Bak şimdi kimi seçsem bilemedim
Bana uyarTabi kuzum yaptırmanıza gerek yok ama kaçak merdiven altı![]()
Kalabalık diyince aklıma Recep İvedikde oynayan yanık çorap kokulu kadınlar geeliyaağğHepimiz bi arabaya doluşuruk ayıp ettin![]()
Nereye kııııı bihterin yanına mıNeyse beybiler size doyum olmaz Behlül kacar![]()
İi geceler bebiskoNeyse beybiler size doyum olmaz Behlül kacar![]()
Ayyyyyy gece gece nerden aklına geldi yaaaa içim fena olduKalabalık diyince aklıma Recep İvedikde oynayan yanık çorap kokulu kadınlar geeliyaağğ![]()