- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Iyi geceler cancaazimmNeyse beybiler size doyum olmaz Behlül kacar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler cancaazimmNeyse beybiler size doyum olmaz Behlül kacar![]()
Yok bizim ki bekliyor gidip adama diyeyim deli olmadığımı güldükce adam korkmaya başladıNereye kııııı bihterin yanına mı![]()
BalikBurçlarınız ne
Me: aslan
Benim de yukselen aslan ben basak ☺Burçlarınız ne
Me: aslan
Yok bizim ki bekliyor gidip adama diyeyim deli olmadığımı güldükce adam korkmaya başladı![]()
![]()
Bnim hep aklımda kalabalık diyinceAyyyyyy gece gece nerden aklına geldi yaaaa içim fena oldu![]()
Aman kız insanın içi kalkarBnim hep aklımda kalabalık diyince![]()
Valla benimde... bi de senin icine 3 harfli kacmis ortadaki harfi iBnim hep aklımda kalabalık diyince![]()
Bnim mi yoksa filmde bı geçen replik miValla benimde... bi de senin icine 3 harfli kacmis ortadaki harfi i![]()
Amanin kızlar ben yalnızım valla demeyin öyle şeylerValla benimde... bi de senin icine 3 harfli kacmis ortadaki harfi i![]()
Seni bilmemm replik replikkBnim mi yoksa filmde bı geçen replik mi![]()
Bende öyleyim şuanAmanin kızlar ben yalnızım valla demeyin öyle şeyler![]()
Biz yalniz degiliz de noluyo cocukla pertimiz cikiyo kizAmanin kızlar ben yalnızım valla demeyin öyle şeyler![]()
Kız korkarım susSeni bilmemm replik replikk![]()
Üstü ne değişik olmuş kız
Ben burdan iyi enerjimi yollarim sana merak etme senKız korkarım susAllah'tan suyumu içtim tuvalete gttim odadym yoksa cikamam artık
![]()
Beklerim pijama partisi yaparıkBende öyleyim şuan![]()
Tamm yollaBen burdan iyi enerjimi yollarim sana merak etme sen![]()