- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Gel bacım gelBi şeyi 40 kez söyleyince olurmuş derler bak yaklaşıyo kızları toplar gelirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel bacım gelBi şeyi 40 kez söyleyince olurmuş derler bak yaklaşıyo kızları toplar gelirim![]()
Bi an dusundum ama yok isterimAman kız bi daha düşün derim![]()
Yine bi ortakKiz harika olmus buu bende yer sikintisi var zaten icine bisey konulacak herseye asigim![]()
Iyi geceler canimNeyse ii geceleröptüm hepinizi cici bakın kendinize
![]()
Öpüyoruz kocaman iyi geceler kuzumNeyse ii geceleröptüm hepinizi cici bakın kendinize
![]()
Sorma yaa cok sikintili bu konu bende sinir oluyorum evde minnacikkYine bi ortakne bu şansım
Benimkileri bi haftalığına yollayayımBi an dusundum ama yok isterim![]()
Tabiki bakarızHepinize teşekkür ederim instagram hesabim yeni ordan tasarimlarima göz atın derim sevinirim bakarsanız instagram; duvardastil![]()
Aynı fikirdeyimKiz harika olmus buu bende yer sikintisi var zaten icine bisey konulacak herseye asigim![]()
Ayy yolla valla ben sevinirim benimkine arkadas olurlar ne guzelllBenimkileri bi haftalığına yollayayımdene istersen
Hemen o zamanAyy yolla valla ben sevinirim benimkine arkadas olurlar ne guzelll![]()
Aman maasallahhHemen o zamanUyumludurlar benimkiler MaşAllah diyim De ne zaman söylesem ertesi gün çocuklar Huy değiştiriyor valla
Sen de allaha emanet ol iyi gecelerrr canimSevdicekler hepiciiiinizi öpüyorum bende yatar Allah’a emanet![]()
Hosgeldin canimGeceniz guzel olsun hanimlar gulmek deyince direk geleyim bende dedim