- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Opseydin iycene bı korksaydıValla ben şuan gribim kaynanam dio aman uzak korona olmuşsun diom tövbe de kayninoş opmiyeyim seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opseydin iycene bı korksaydıValla ben şuan gribim kaynanam dio aman uzak korona olmuşsun diom tövbe de kayninoş opmiyeyim seni![]()
Aşk olsin ya takılıyorumBaaak yine bnim iyi niyetli olmami kullandi![]()
Direk dio ben oluyom her hastalık var bnde kronik hastalığı olan ölüyor aaaa uzak dur dioOpseydin iycene bı korksaydı![]()
Keske benim kaynanada korksaDirek dio ben oluyom her hastalık var bnde kronik hastalığı olan ölüyor aaaa uzak dur dio![]()
![]()
![]()
Canıma minnet desedinDirek dio ben oluyom her hastalık var bnde kronik hastalığı olan ölüyor aaaa uzak dur dio![]()
![]()
![]()
Tamm canısıBen bebisin mamasini yapicam kizlar gelirim birazdan![]()
Canıma minnet desedin
[/QUOT
Tmm şekerBen bebisin mamasini yapicam kizlar gelirim birazdan![]()
Benimki bana öyle dese gitmemeye bahane arıyorum zatenUzak dur dio ama peşimden ayrilmio![]()
He diyeyim bak çok gezdim bugün glme şüphem vrBenimki bana öyle dese gitmemeye bahane arıyorum zaten![]()
Kız Behlül ile sabah görüşüyor. Gece Adnan varBehlül gelmstr sus![]()
Ben desem bunu yok yok bişey olmaz derHe diyeyim bak çok gezdim bugün glme şüphem vr![]()
Yo yo Adnan gitti yine ahşap tahta bişi yapıyorKız Behlül ile sabah görüşüyor. Gece Adnan var![]()
ikisini idare etmek zor is
![]()