- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Yok bacı eşim alcakti almamış unutmuşMavim25 test aldın mı canısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacı eşim alcakti almamış unutmuşMavim25 test aldın mı canısı
Al hastaneye gotr o zmn virüslü birinin yanına de taniyon muBen desem bunu yok yok bişey olmaz der![]()
Ozman bu Behlül ile samanlıkta kesinYo yo Adnan gitti yine ahşap tahta bişi yapıyor![]()
HmmYok bacı eşim alcakti almamış unutmuş
Korona bizimkileri görse korkar zatenAl hastaneye gotr o zmn virüslü birinin yanına de taniyon mu![]()
Ben dedim artık adetim geçerse yaparım geçmezse zaten doktora tekrar gideceğim
Aboo samanlıkta vardı onda sen kemal Sunal'ın filmiyle karıştırdın bacıOzman bu Behlül ile samanlıkta kesin![]()
Bncde ya en iyisiBen dedim artık adetim geçerse yaparım geçmezse zaten doktora tekrar gideceğim
Kız su evin arkasında bı yer vardı bihter küpeyi düşürmüştü ora nereydiAboo samanlıkta vardı onda sen kemal Sunal'ın filmiyle karıştırdın bacı![]()
Bilmiyom hiç izlemedim kiKız su evin arkasında bı yer vardı bihter küpeyi düşürmüştü ora nereydi![]()
Tvim kırıldıAaa hiç olurmu hafta içi oynuyor![]()
![]()
Nasıl becerdinTvim kırıldı![]()
Kızım oyuncak attiNasıl becerdin
Cokmu kırıldı ya nasıl kırıldı çizildi falan mıKızım oyuncak atti
Cokmu kırıldı ya nasıl kırıldı çizildi falan mı
Tüh ya geçmiş olsun canım canınız sağolsun bizimkinin de gelen misafir çocukları tornavida ile cizmislerdi. Ama bişey olmamıştıDıştan sknti yok ama icden LED olduğu gibi gtmis
Adetin ne zamandi canimBen dedim artık adetim geçerse yaparım geçmezse zaten doktora tekrar gideceğim