- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Yok daha neler biz burda neyiz toplarik kk gelirikHeee donsun bana soksun koca sisi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha neler biz burda neyiz toplarik kk gelirikHeee donsun bana soksun koca sisi![]()
Kız bacım ayı ondan korkarVayy bee kv deki cesareteee bak sennben gorsem ayinin bisey yapmasina gerek kalmaz bana
ayiya bile sozunu dinletmis bu arada he
Ben delletince ondan deli oluyorum bakiyo bu edepsizKizZzz zaten kaynananın zorunada bu gidio bize bağır çağır karısina kedicik![]()
![]()
![]()
Ooo arkam saglammYok daha neler biz burda neyiz toplarik kk gelirik![]()
![]()
![]()
Kız bnde bı ara kavga ettim varya aboo bardak elimde havaya kaldrms bı eşime bakiom bı skyom diom lannn smdi bunu senin kafanda mi kirayim elimde mi nyse öyle böyle aldı sakinlestim anasına dio yaw bu neydi bn bunu kacrdimBen delletince ondan deli oluyorum bakiyo bu edepsiz![]()
Valla al benden de o kadarKız bacım ayı ondan korkar![]()
Kız bnde bı ara kavga ettim varya aboo bardak elimde havaya kaldrms bı eşime bakiom bı skyom diom lannn smdi bunu senin kafanda mi kirayim elimde mi nyse öyle böyle aldı sakinlestim anasına dio yaw bu neydi bn bunu kacrdim![]()
![]()
![]()
Vallaha yaValla al benden de o kadarbenimkini gorse birak demesine gerek bile olacagini sanmam.. usul usul birakip toz olur ayicik
![]()
Al iste valla tekim saniyodumKız bnde bı ara kavga ettim varya aboo bardak elimde havaya kaldrms bı eşime bakiom bı skyom diom lannn smdi bunu senin kafanda mi kirayim elimde mi nyse öyle böyle aldı sakinlestim anasına dio yaw bu neydi bn bunu kacrdim![]()
![]()
![]()
Kurban olam o kadar acilmaa yetisene kadar ölürsünOoo arkam saglammtutmayin len beni diye dalarim millete dusunsene bi de diyomusum bana bak canimi sikma kk yi toplarim buraya... diyecek o ne lan orgut mudur nedir
![]()
Neyse ben yine bildigim yoldan gideyimKurban olam o kadar acilmaa yetisene kadar ölürsün![]()
Yo canım seni tek bırakır mıyımAl iste valla tekim saniyodum![]()
Ilk tartismamiz geldi aklimaYo canım seni tek bırakır mıyım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 2 saate gelecem ney lennIlk tartismamiz geldi aklimabak simdi yeni evliyiz daha ilk aylar. Bi tartisma oldu. Buna kim dediyse bastan agirligini koy diye baktim cerceveye yumruk atti. Benim gozum dondu bi sinirlendim aldim cerceveyi elime masaya vura vura o oyle kirilmaz boyle kirilir diye cat caatt kirdim parca pincik ettim
sonra da aldim cantayi ciktim. Kapiyi cekmeden dedim ki; kendine gel... hareketlerine dikkat et.. ben 1 2 saate gelicem sunlari da temizle
ooldu biseye yumruk falan atmaz
Hmmm hic bilgim olmayan bisiii. Ama kucuk mu yoksa sonmus mu sonmusse sporla bayaa toplaniyo aslindaBana güzelce bı cvp verin benim göğüslerim bittieridi mini minnacık kaldı ne yapayım
![]()