- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Memem kucuk deyince emojiyi buyutmusTövbe o emoji neden o kadar büyüdü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memem kucuk deyince emojiyi buyutmusTövbe o emoji neden o kadar büyüdü![]()
Büyüktü ya sönmüş böyle sütyen takmasm derisn ki ay hc yokmus ki.. nasıl sporHmmm hic bilgim olmayan bisiii. Ama kucuk mu yoksa sonmus mu sonmusse sporla bayaa toplaniyo aslinda
Kahvemi icmem lazim sakinlesmem icin1 2 saate gelecem ney lennne kadar güldüm
![]()
Vallahi güzelKahvemi icmem lazim sakinlesmem icino bilir yani kahve icip sakinlesip gelicem diyr seyettiydim
![]()
Iyiyiz canim takiliyoruz sen napiyosunNapıyorsunuz
Gir arada ya hc girmiyonBuradan bana bildirim gelmiyor baya bi konuşmuşsunuz![]()
Yaw 90 dio benim 20 de yokBaya kaçırmışım ben benimki 90 sizinki kaç heeeyyyy![]()
İyimi öyle takılıyom buralarda yaaa sennnn napyonnnn baya konuşmuşsunuz kaçırmışımNapiyon canm
Bende girmeyince görmüyorum canım banada gelmiyo topige girince görüyorumİyimi öyle takılıyom buralarda yaaa sennnn napyonnnn baya konuşmuşsunuz kaçırmışım
O zaman kolojen lazim. Onu bi arastir dogal yollari vardir sanirim. Youtubeta bi ara kolojrn pedi tarifi gormustum ama bakarsin bi isr yarayabilirBüyüktü ya sönmüş böyle sütyen takmasm derisn ki ay hc yokmus ki.. nasıl spor
Yo bomb die birşey çıkmış ama ne kadar güvenilir bilemem kiO zaman kolojen lazim. Onu bi arastir dogal yollari vardir sanirim. Youtubeta bi ara kolojrn pedi tarifi gormustum ama bakarsin bi isr yarayabilir
85Baya kaçırmışım ben benimki 90 sizinki kaç heeeyyyy![]()