- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Sağol canım kafayı yemek üzereymişim de doktor biraz ayarlarımla oynayınca kendime geldimNeyin var geçmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım kafayı yemek üzereymişim de doktor biraz ayarlarımla oynayınca kendime geldimNeyin var geçmiş olsun
Neyi taktin kafanaSağol canım kafayı yemek üzereymişim de doktor biraz ayarlarımla oynayınca kendime geldim![]()
Eski mevzular canım boşanma çocukların üzüntüsü falanNeyi taktin kafana
Iyi sabahlar canımHayırlı sabahlar bu arada![]()
Sen ayrildinmi esindenEski mevzular canım boşanma çocukların üzüntüsü falan
Tabiki kuzum
Çocuklar sen de mi , ailene mi dondunBenim öküz beni aldattı
Kafana takma hiçbirşeyi rahatın yerindeyse boş ver ne kadar zaman olduBendeler canım çok şükür evet ailemin yanına geldim
Olur öyle arada canım hepimize oluyorŞükür canım çocuklarım yanımda sağlıklılar arada problem oluyor haliyle onlarda da boşluğa düşüyorum ama çok şükür.. bir sene oluyo canım
Hiç bilmiyorum canım ne yapıyor fikrimde yok gördüğümde yok hamile sevgilisinin yanındadır nerde olucakOlur öyle arada canım hepimize oluyor
Eski esin neyapiyormus
Hiç bilmiyorum canım ne yapıyor fikrimde yok gördüğümde yok hamile sevgilisinin yanındadır nerde olucak
Hiç şüphen olmasın herkes kendi pisliğin de boğulur. Allah çocuklarının ahını bırakmaz yanlarına sen içini ferah tut.Beni tanıyan bilenler hep bana dualarında yer verdiğini söylüyor bu dualar boşuna değildir elbet çıkarıcak Rabbim çıksında benden beter etsin Allah..