- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Valla iyi diyelim nihayet dondurucuyu aldim icini doldurmakla mesgulumGünaydin iyiyim canım sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla iyi diyelim nihayet dondurucuyu aldim icini doldurmakla mesgulumGünaydin iyiyim canım sen![]()
Kolay gelsin , sağlıkla yemek nasip olsunValla iyi diyelim nihayet dondurucuyu aldim icini doldurmakla mesgulum![]()
Amiinn sagolasin canim :) hosgeldin bu aradaKolay gelsin , sağlıkla yemek nasip olsun
HoşbuldumAmiinn sagolasin canim :) hosgeldin bu arada
Selam canimselam kızlar
Naber sekerimSelam canim
Iyi diyelim iyi olsun yaa canim sıkkın cok.Naber sekerim
Hayırdır canım kötü bisey Yok inşallah. Bnde idare eder yaIyi diyelim iyi olsun yaa canim sıkkın cok.sen nasilsin
Ya bi uye varmis ya burada. Ayrilma asamasinda kahrolasi esi, onu ve annesini oldurmus. Ogrendigimden beri basim agriyo anlatamam derler ya okuz oturdu heh iste aynen oyle biseyHayırdır canım kötü bisey Yok inşallah. Bnde idare eder ya
Benim haberim yok nerede okudun beni etiketleseneetiketleseneYa bi uye varmis ya burada. Ayrilma asamasinda kahrolasi esi, onu ve annesini oldurmus. Ogrendigimden beri basim agriyo anlatamam derler ya okuz oturdu heh iste aynen oyle bisey
Konusu cikti karsima kv den dert yanmis bilmeden okudum orada da yazmislardiBenim haberim yok nerede okudun beni etiketleseneetiketlesene
Allah rahmet eylesin .Konusu cikti karsima kv den dert yanmis bilmeden okudum orada da yazmislardi
Evet ya bende gördüm bunu
Hastanedeyim canım benim covide yakalandım
Hastanedeyim canım benim covide yakalandım
Evet kuzumHadi canım gerçekten mi
Oyyy kuşum ya ck geçmiş olsun. Belirtileri nelerdiEvet kuzum