- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Durumun nasılYatıyorum şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumun nasılYatıyorum şuan
Sağol kuzum mise bulantısı balgam öksürük ama öyle böyle değilOyyy kuşum ya ck geçmiş olsun. Belirtileri nelerdi
Daha iyiyim sanki ama dayak yemiş gibi kaburgalarım acıyoDurumun nasıl
Yaa canım ya çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Çocuklar da birşey yok inşallahSağol kuzum mise bulantısı balgam öksürük ama öyle böyle değil
Hamdolsun onlar iyiler kuzumYaa canım ya çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Çocuklar da birşey yok inşallah
Kaç gündür yatıyorsun. Çoğu kişiyi evde karantinaya alıyorlar. Sen neden hastaneye yattın canımDaha iyiyim sanki ama dayak yemiş gibi kaburgalarım acıyo
Çok şükür bacım ya yapacağımız bişey varmıHamdolsun onlar iyiler kuzum
Evet kuzum benim öksürük nöbetlerim var ondan yatırdılarKaç gündür yatıyorsun. Çoğu kişiyi evde karantinaya alıyorlar. Sen neden hastaneye yattın canım
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin tez zamanda inşallahEvet kuzum benim öksürük nöbetlerim var ondan yatırdılar
Allah razı olsun inşAllah canım benim insan görmeden de birilerine değer verip sevebiliyomuş hepinizden Rabbim razı olsun inşAllah dua edin benim için ve kendinize çok dikkat edin başka bi isteğim yok hakkınızı helal edin ne olur ne olmazÇok şükür bacım ya yapacağımız bişey varmı
Korona mi oldun canım ?Allah razı olsun inşAllah canım benim insan görmeden de birilerine değer verip sevebiliyomuş hepinizden Rabbim razı olsun inşAllah dua edin benim için ve kendinize çok dikkat edin başka bi isteğim yok hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz
Evet canım maalesefKorona mi oldun canım ?
geçmiş olsun çok. son mesajlarda denk geldim. çok geçmiş olsun. dikkat edinAllah razı olsun inşAllah canım benim insan görmeden de birilerine değer verip sevebiliyomuş hepinizden Rabbim razı olsun inşAllah dua edin benim için ve kendinize çok dikkat edin başka bi isteğim yok hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz
Allah'ın izniyle bişey olmaz bacım bu kadar atlatmışsın ya Allah'ın izniyle devamı da gelirAllah razı olsun inşAllah canım benim insan görmeden de birilerine değer verip sevebiliyomuş hepinizden Rabbim razı olsun inşAllah dua edin benim için ve kendinize çok dikkat edin başka bi isteğim yok hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz
Allah razı olsun inşAllah sizde çok dikkat edingeçmiş olsun çok. son mesajlarda denk geldim. çok geçmiş olsun. dikkat edin
Amin kuzum benim inşAllah Allah razı olsun atlatıcam inşAllahAllah'ın izniyle bişey olmaz bacım bu kadar atlatmışsın ya Allah'ın izniyle devamı da gelir
Oy kıyamam çok geçmiş olsun. Nasıl oldun koronaEvet canım maalesef
Aminn canimAllah rahmet eylesin .
Kocasını da nasıl biliyosa öyle yapsin
Aaa cok gecmis olsun canim tez zamanda kurtul insallahHastanedeyim canım benim covide yakalandım