- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım birinde çıkmış diğerleri tahlil için sıra bekliyormuş. Çok sıra varmışMavim25 internet im cekmio göremiyorum dayinn sonucu ne cikti
Ay gerçekten mi Allah acil şifa versn yaCanım birinde çıkmış diğerleri tahlil için sıra bekliyormuş. Çok sıra varmış
Amin canım. Bize geçmez insallah.Ay gerçekten mi Allah acil şifa versn ya
İnşallahAmin canım. Bize geçmez insallah.
Iyiyim cok sukur canim cocukla ugrasiyorum iste her zamanki gibi devam :)İnşallah canım
Sen nasılsın
Yeni sayfa actikta hayirli olur insallah ne diyekBitti o eskiler![]()
Ayyy ayyyy şey ımm şey ne dieyim bişi kalmadıYeni sayfa actikta hayirli olur insallah ne diyekbiraz once bitsin su meret. Denizi kumu gunesi ozledim. Fildir fildir gezmeti ozledim
korkmadan biseyler yapmayi ozledimm
( ay tamam depresyona sokucam simdi kendimi :)
hareketlerde sıkıntı yok hıssedıyorum ama genelde sag tarafımda duruyor bebekValla canım kaçıncı haftada öyle oldu hatırlamıyorum ama yinede Ara doktorunu
ben cok gırmedım ıclerıne , ne seslerı bıtıyor ne dertlerı bıde 4 gorumce burdaydı sadece sırf onlardan 10 cocuk var onlarda ortalıkda dusunun yanı,Ay aman bnde de oyle![]()
evet 9 kardesler dıyorum ya 4 gorumce burdaydı 10 cocuk cıktı sırf onlardan,Bizimkiler kadar kalabalık mı onlarda. Bacım bide saat kavramı yok ya. Bakıyorsun saat 10_11 akşam geldiler topluca teyzeler, yengeler, anane çocuk falan.
Allah yardımcın olsun. Sessizliğe alışınca kalabalık zor geliyorevet 9 kardesler dıyorum ya 4 gorumce burdaydı 10 cocuk cıktı sırf onlardan,
aksamına dedemlere gıttım hepsı gıtmısdı 1.gun seslerınden durulmuyor valla .
benım aılem cok sakın ve kalabalık degılAllah yardımcın olsun. Sessizliğe alışınca kalabalık zor geliyor
Bizimde öyle ondan biliyorumbenım aılem cok sakın ve kalabalık degıl
Sacmalıkdan baska bırsey degıl bırbırlerı ıle vakıt gecırmeyıde bılmıyorlar kı ,Bizimde öyle ondan biliyorum
Yani bilemem ama normal bnce yahareketlerde sıkıntı yok hıssedıyorum ama genelde sag tarafımda duruyor bebek
Allah'tan tek bı görümcem varben cok gırmedım ıclerıne , ne seslerı bıtıyor ne dertlerı bıde 4 gorumce burdaydı sadece sırf onlardan 10 cocuk var onlarda ortalıkda dusunun yanı,
BNM 7Allah'tan tek bı görümcem var![]()