- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Neredesin kız aşkı memnu bitti sende gittin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredesin kız aşkı memnu bitti sende gittin
Amin saolAllah bağışlasın
Normal degil miNeredesin kız aşkı memnu bitti sende gittin
Evet isim şehir hayvanda yakaldm snıAhahhahahahhahahahhaha hakikaten öyle oldu dimi ya![]()
Normal degil mi![]()
Bı Behlül için değmez etme bacımAhahhahahahhahahahhaha hakikaten öyle oldu dimi ya![]()
Anlameyoor anlameyoor değmezBı Behlül için değmez etme bacım![]()
Artik cok gec coktaaann beni beniii dedi bileBı Behlül için değmez etme bacım![]()
Kimse ayaklarının altına alamaz beniBı Behlül için değmez etme bacım![]()
Ah şu bihterin ölümü bile sexsiArtik cok gec coktaaann beni beniii dedi bile![]()
Behlül de kaçtı zatenArtik cok gec coktaaann beni beniii dedi bile![]()
Kadın dizi boyu sexs yaşadı normal bacımAh şu bihterin ölümü bile sexsi![]()
O yüzden mi ccuk olmuyor onun diosun bnce zawallim kenana yaklasmadi bile bu kadar sexsden sonra kndne gelmdiKadın dizi boyu sexs yaşadı normal bacım![]()
Kıvanç Tatlıtuğ'la olsaydı ozman görseydim sen onda alevlendi bunda tutuşur mu hiçO yüzden mi ccuk olmuyor onun diosun bnce zawallim kenana yaklasmadi bile bu kadar sexsden sonra kndne gelmdi![]()
![]()
![]()
![]()
DeliiiiiKıvanç Tatlıtuğ'la olsaydı ozman görseydim sen onda alevlendi bunda tutuşur mu hiç![]()
Valla sorma yaaAh şu bihterin ölümü bile sexsi![]()
O hep kacar zatenBehlül de kaçtı zaten![]()
Behlül kaçar olayı kitapta şöyle Bihter kendini vurur ve Behlül kaçar..Ama Senaristler onu bi replik yapmışlar o yüzden Behlül hep Behlül kaçar dedi ...Kitapta Okuyucunun aklında Bihter öldü sonra Behlüle ne oldu? O ne yaptı? Soruları için Behlül de evden kaçar..anlamında yazmışlarBehlül de kaçtı zaten![]()