- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Bak bn o kdr deilim mesela ölsem aynen şu minnak gibi ölürümValla sorma yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bn o kdr deilim mesela ölsem aynen şu minnak gibi ölürümValla sorma yaa![]()
Aboo sen ii kaptirdn kedni bunaBehlül kaçar olayı kitapta şöyle Bihter kendini vurur ve Behlül kaçar..Ama Senaristler onu bi replik yapmışlar o yüzden Behlül hep Behlül kaçar dedi ...Kitapta Okuyucunun aklında Bihter öldü sonra Behlüle ne oldu? O ne yaptı? Soruları için Behlül de evden kaçar..anlamında yazmışlar
‘Behlül Kaçar’
Her zamanki gibi sütyen sizProfildeki resmimde ruhum ..![]()
Valla ben uyuycamEeee neler yapıyosunız bacılar
Yakisiirr sanaBak bn o kdr deilim mesela ölsem aynen şu minnak gibi ölürümboyle bakarım
![]()
Saol canım iyi gecelerİyi gecelertatlı rüyalar
![]()
Iyiyiz kuzum napalim ayni tas ayni hamamEeee neler yapıyosunız bacılar
Adet oldun mukızlaar öncelikle günaydın soğan kürü kullanıyorum 4 gündür,,
kasıklarımda tatlı bi sancı var neden olabilir ???
Biz burda birbirimizi yakalayabilirsek konuşuyoruzMükemmel oldu bebeğim valla![]()
Iyi yapıyorsunuz bende arada topik topik yazıp çıkıyorum anlık oluyor genelde kalıcı surmuyorBiz burda birbirimizi yakalayabilirsek konuşuyoruz![]()
Yok kal burdaIyi yapıyorsunuz bende arada topik topik yazıp çıkıyorum anlık oluyor genelde kalıcı surmuyor![]()