- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Iyi cok sukur ama yegenim vardi gun boyu uyumadi oyniicam diye uykusuz oldukca da asiri huysuzlandi kucagimdan inmedi sirtim belim basim catladiii resmenn ama suan daha iyiyimGeçmiş olsun canım iyi mi bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi cok sukur ama yegenim vardi gun boyu uyumadi oyniicam diye uykusuz oldukca da asiri huysuzlandi kucagimdan inmedi sirtim belim basim catladiii resmenn ama suan daha iyiyimGeçmiş olsun canım iyi mi bebiş
Benim annem de yanimda suanAyyy dedim blki tek bn annemdeyim![]()
Kizz deme benim oglum da boga yaaAsko boğa burcu![]()
Valla bacım benim ki tam Boğa herşeyiyle yani siniri falanKizz deme benim oglum da boga yaa![]()
O zaman yandik deseneValla bacım benim ki tam Boğa herşeyiyle yani siniri falan![]()
Kolay kolay sinirlenmez ama sinirlenince fena oluyo ama bana sökmezO zaman yandik desene![]()
Ayy insallah sinirli olmazzzKolay kolay sinirlenmez ama sinirlenince fena oluyo ama bana sökmez![]()
Yengeç kuzu seninAyy insallah sinirli olmazzzSenin burcun neydi canim
Benim basak yukselen aslanYengeç kuzu senin
Ah kıyamam kuzum anlıyorum seni dinlen bol bol Allah kolaylık versin o minnakta seni özlemiş galibaIyi cok sukur ama yegenim vardi gun boyu uyumadi oyniicam diye uykusuz oldukca da asiri huysuzlandi kucagimdan inmedi sirtim belim basim catladiii resmenn ama suan daha iyiyim
Bi ben yalnızım galibaBenim annem de yanimda suan![]()
Hala uyumadilar biliyo musunAh kıyamam kuzum anlıyorum seni dinlen bol bol Allah kolaylık versin o minnakta seni özlemiş galiba![]()
Yok canim ben buradayim gece kusu olarakkBi ben yalnızım galiba![]()
Ay ben yanlis okumusum yaaBi ben yalnızım galiba![]()
Ay ne güzel efil efil yaaa aman dinlen canım uzat ayaklarını ben öyle yapardım İnan ki serin serin mis gibiYok canim ben buradayim gece kusu olarakkbasim catladi attim kendimi balkona sessizlik olsun az
![]()
Ayyy can kuzumAy ben yanlis okumusum yaaolsun yalniz degilsin ki bi bakk
![]()
Ahh bi biraksalar geldi yine yegenimmm halaaaa agliyooo diyeAy ne güzel efil efil yaaa aman dinlen canım uzat ayaklarını ben öyle yapardım İnan ki serin serin mis gibi