- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Allah iyilik versin kuzum.. Anneye çok selamlar ellerinden öpüyorumİyiyim canım. sen naptın daha iymisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyilik versin kuzum.. Anneye çok selamlar ellerinden öpüyorumİyiyim canım. sen naptın daha iymisin![]()
Aleyküm selam canımAllah iyilik versin kuzum.. Anneye çok selamlar ellerinden öpüyorum ❤ Şükür canım daha iyiyim bugün hafif öksürük dışında iyiyim şükğr
Allah razı olsun canoOhh keyifler bol olsunn![]()
Yok be canim yaa yegenim de burada ya o cok fena yaramaz beni benden aldi dunden beriAllah iyilik versin kuzumyorgunluğunu atabildin mi bakalım bu gün nasılsın? Bende aynı uzandım dinleniyorum civcivler oyun oynuyor araba yoku olarak bayağı işe yarıyorum
![]()
Aman antrenman mı yapıyorsun şimdiden kızYok be canim yaa yegenim de burada ya o cok fena yaramaz beni benden aldi dunden beribi kahve iceyim dedim az once onu bile yapamadim dusun
aksama artik allah kismet ederse
![]()
Sorma sorma arada tansiyonum dusuyo sonra mecburen toparlaniyoAman antrenman mı yapıyorsun şimdiden kızalıştırma olur sanada
şaka bi yana hamilelikte zor yaaa Allahım kolaylık versin hava zaten yanıyo
Hoş geldinBn de geldim kizlar nasilsinizz❤
Bnde yarinAynenn ama bugun gidecek![]()
Hoş geldinBn de geldim kizlar nasilsinizz❤
HosgeldiinnBn de geldim kizlar nasilsinizz❤
Hoş geldin![]()
Hoş geldin![]()
Hos buldum.kizlar nasılsınız iyimisiniz yemege neler yaptiniz yarına fikir olsunHosgeldiinn![]()
İyiyim canım sen nasılsınHos buldum.kizlar nasılsınız iyimisiniz yemege neler yaptiniz yarına fikir olsun❤❤❤
Sükür canim iyiyim tskr ederimİyiyim canım sen nasılsınvalla bugün tembellik ettim makarna ve patates sulusu yaptım
![]()
Teskkr ederm kuzuSükür canim iyiyim tskr ederim❤Yok kiz pek de tenbellik etmemissin eline sağlık afiyet olsun
![]()
Ah kıyamam bebeğim olmaz olmaz merak etme doğunca bi düzen otursun öyle gidiyo alışıyor insan ben üç taneyle düzen oluşturduysam sen hayli yaparsınSorma sorma arada tansiyonum dusuyo sonra mecburen toparlaniyoaman allahim insallah nu kadar da zor olmazzz
Hoşgeldin canımBn de geldim kizlar nasilsinizz❤
DolmaHos buldum.kizlar nasılsınız iyimisiniz yemege neler yaptiniz yarına fikir olsun❤❤❤
Oyle umuyorum canim valla yas yakin olunca iki gun gibi olmaz diyorum ama bilemiyorum tabiiAh kıyamam bebeğim olmaz olmaz merak etme doğunca bi düzen otursun öyle gidiyo alışıyor insan ben üç taneyle düzen oluşturduysam sen hayli yaparsın![]()