- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Güzel günler yakın bebeğim diyorum ve susuyorumOyle umuyorum canim valla yas yakin olunca iki gun gibi olmaz diyorum ama bilemiyorum tabii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel günler yakın bebeğim diyorum ve susuyorumOyle umuyorum canim valla yas yakin olunca iki gun gibi olmaz diyorum ama bilemiyorum tabii![]()
Hadi insallahhGüzel günler yakın bebeğim diyorum ve susuyorum![]()
Cahillik basa belaaBurberry3 kuzu paylaşacağın gönderiyi kişinin duvarına yapıştırıyor sun oluyr
Ne rüya grdun
Kocamı kendi elimle kötü kadınların yanına götürüyordum. Kocama kadın seçiyordum oda birlikte oluyordu. Uyandım ki sular içinde kalmışım dişlerimi skmaktan cenelerim agiryoNe rüya grdun
Geldim geldim kız lavaboya gitmiştim o arada ellerimi yıkamak takıntı oldu artık
Lavaboya gitmek yok bundan sonraGeldim geldim kız lavaboya gitmiştim o arada ellerimi yıkamak takıntı oldu artık
Ay kıyamam ne kötü kalkmışsındır.. Biri öyle bi paylaşım yapmış ya kuzum ondan mı etkilendin acepKocamı kendi elimle kötü kadınların yanına götürüyordum. Kocama kadın seçiyordum oda birlikte oluyordu. Uyandım ki sular içinde kalmışım dişlerimi skmaktan cenelerim agiryo![]()
Kolay bacım biraz baksan yaparsınCahillik basa belaabi kurcalayayim ben bakam
İstemsşzce gidiyorum İnan kiLavaboya gitmek yok bundan sonra![]()
Yok bacım gayet sakin şekilde uyudum yani aklımda hiç bı düşünce yoktu. Birden öyle görünce kalkp bi bağırdım adamaAy kıyamam ne kötü kalkmışsındır.. Biri öyle bi paylaşım yapmış ya kuzum ondan mı etkilendin acep
Aynı bn kvga ettin mi bn ho kvga ederim rüyada olsa sdce bn olcam tammmm mi adam sessiz kalıpKocamı kendi elimle kötü kadınların yanına götürüyordum. Kocama kadın seçiyordum oda birlikte oluyordu. Uyandım ki sular içinde kalmışım dişlerimi skmaktan cenelerim agiryo![]()
Bende gece uğraşıcam ama yanlışlık olursa şimdiden kusura bakmayınCahillik basa belaabi kurcalayayim ben bakam
Ben son raddeye gelene kadar gitmiyorumİstemsşzce gidiyorum İnan ki
Ah ne yaptı zavallı demiştir bizimki delirdiYok bacım gayet sakin şekilde uyudum yani aklımda hiç bı düşünce yoktu. Birden öyle görünce kalkp bi bağırdım adama![]()
Oda diyo hem sen götürüyon hem ben suçlu oluyom anlamadımAynı bn kvga ettin mi bn ho kvga ederim rüyada olsa sdce bn olcam tammmm mi adam sessiz kalıp![]()
Tuvalete mi bnde ya eltim bna kiziyo bak tutamazsın ilerde dieBen son raddeye gelene kadar gitmiyorum![]()
Bacım elimi Yıkamaya gittim başka bişey yapmadım yaniBen son raddeye gelene kadar gitmiyorum![]()