- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Evet ne yazık kiTuvalete mi bnde ya eltim bna kiziyo bak tutamazsın ilerde die
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne yazık kiTuvalete mi bnde ya eltim bna kiziyo bak tutamazsın ilerde die
Hmm anladım bacımBacım elimi Yıkamaya gittim başka bişey yapmadım yani
Doğru demisOda diyo hem sen götürüyon hem ben suçlu oluyom anlamadım![]()
Bacım ben bide adamın yatacağı kadını kendim seçip yatırıyordum. Bide oturmuş birlikte olmalarını izliyordum fena kötü uyandım amaDoğru demisbnde bı dfa grdum nisanlanmsti bide kızla nasıl önümde hasır neşir diorum bk bn esyalrimi topldm gdiorum bu kadın için bni bıraktın ya al iki güne kapimdasn nyse ben uyandm o uyuyo tepesinde oturdum dedim uyan dedi ne oldu dedim GT elini yüzünü yıka nyse gtti gldi iki yakasından tutup ddim hayırdr ahmeeetttt kimdir nedr o dio kim nedr ya bnde diorum ne bileyim sevdiğine göre bni birakabildgin kdr güzel bnden iyi tanion aldi TLF eline bakio dio halla halla TLF mi bişi glms ne olms ne Dion dedim ooooooo demk rüyam gerçek oldu bna dedi salllaaaaakkkkk
rüya mii bnde diom ne olmuş nedr ddim sus gavat bir daha gormicem gel öpem
![]()
Sen ileri gitmişsin senin herifin suçu yok ki bn olsam derdim bari hoş seçedinBacım ben bide adamın yatacağı kadını kendim seçip yatırıyordum. Bide oturmuş birlikte olmalarını izliyordum fena kötü uyandım ama![]()
Kız öyle güzel kızlar vardıki fizikleri falan güzel benim biraz göbeğim var. Eşim böyle çekici bakımlı kadın seviyor ben bide tesettürluyum ya o kadınları görünce dedim aha da tam bizim herifin ağzına layık bı güzel şekilde yatsınSen ileri gitmişsin senin herifin suçu yok ki bn olsam derdim bari hoş seçedin![]()
Evde nasılsınKız öyle güzel kızlar vardıki fizikleri falan güzel benim biraz göbeğim var. Eşim böyle çekici bakımlı kadın seviyor ben bide tesettürluyum ya o kadınları görünce dedim aha da tam bizim herifin ağzına layık bı güzel şekilde yatsın![]()
Deli misin tabi insan üzülüyor Allah kimsenin yuvasına 3yü dahil etmesinAyy ama gerçek olsa nasıl kızarım üzülürüm varya![]()
Evde çıplak geziyorum şort atletEvde nasılsın
Amin bacım amin kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermesin mevlam. Yani tek kabul edemeyeceğim şey bu olur. Çok korkuyorum bunu yaşamaktan heran yaşayabilirimDeli misin tabi insan üzülüyor Allah kimsenin yuvasına 3yü dahil etmesin
Bnde kapaliyim ama evde senin gibi işte şort atlet büstiyer ne buldumsa normlde saçım bal köpüğü rengi doğal rengi o bnim eşim siyah ve uzun saç sevdiği için saçımi hep siyaha boyarm ve belimde sacimEvde çıplak geziyorum şort atlet![]()
Sende kendimi gorym bnde diorum askimmmmm her şekil bosanak ama ne olur sebebi bska kadın olmsnAmin bacım amin kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermesin mevlam. Yani tek kabul edemeyeceğim şey bu olur. Çok korkuyorum bunu yaşamaktan heran yaşayabilirim![]()
Ya aslında onun istediğini yapmaktan çok beni böyle olduğum için beğensin istiyorum. Ona bakarsan eşim benim sevdiğim hiç bı özelliği taşımıyor ben onu kendisi olduğu için seviyorumBnde kapaliyim ama evde senin gibi işte şort atlet büstiyer ne buldumsa normlde saçım bal köpüğü rengi doğal rengi o bnim eşim siyah ve uzun saç sevdiği için saçımi hep siyaha boyarm ve belimde sacim
Sende kendimi gorym bnde diorum askimmmmm her şekil bosanak ama ne olur sebebi bska kadın olmsn![]()
Ufff evet bak o var ama yani kndi adıma konuşayım ondan başkasına bkmam asla ama yani öyle kizlar varki görünce diorum ki ya eşim görüpde mini minnak olsda beğenmiş olsa ne gerek var dışarda kapalı icede tam açık olayimki gördüğü zaman fark etmesin bile evde aynı şekil ztenYa aslında onun istediğini yapmaktan çok beni böyle olduğum için beğensin istiyorum. Ona bakarsan eşim benim sevdiğim hiç bı özelliği taşımıyor ben onu kendisi olduğu için seviyorum
Kiz bu ruya degil kabuussKocamı kendi elimle kötü kadınların yanına götürüyordum. Kocama kadın seçiyordum oda birlikte oluyordu. Uyandım ki sular içinde kalmışım dişlerimi skmaktan cenelerim agiryo![]()
Aynen ben simdi yaptim denememiBende gece uğraşıcam ama yanlışlık olursa şimdiden kusura bakmayın![]()
Keşke öyle olsa ama bacım ben böyle eşime tam güvenmek istemiyorum çünkü birden böyle bişey görürsem acayip boşluğa düşerim.Ufff evet bak o var ama yani kndi adıma konuşayım ondan başkasına bkmam asla ama yani öyle kizlar varki görünce diorum ki ya eşim görüpde mini minnak olsda beğenmiş olsa ne gerek var dışarda kapalı icede tam açık olayimki gördüğü zaman fark etmesin bile evde aynı şekil zten