- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Vallaha bacım uyanınca bende oyle dedimKiz bu ruya degil kabuuss![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha bacım uyanınca bende oyle dedimKiz bu ruya degil kabuuss![]()
Sana gonderdim bakalimKolay bacım biraz baksan yaparsın![]()
Hadi gözün Aydın darısı başımaAynen ben simdi yaptim denememi![]()
Valla ben de ooleAynı bn kvga ettin mi bn ho kvga ederim rüyada olsa sdce bn olcam tammmm mi adam sessiz kalıp![]()
İi akşamlarIyi akşamlar![]()
Ah kıyamam sana yaaa bende çok büyük konuştum yavrum başıma geldi.. sen gene deme öyle şeylerKeşke öyle olsa ama bacım ben böyle eşime tam güvenmek istemiyorum çünkü birden böyle bişey görürsem acayip boşluğa düşerim.
Bekarken sevgilim tarafından 3 kez aldatıldım 4 yıllık ilişkim bitti. Ondan sonra kendiimi hep bunlara hazır etmeye çalışıyorum
Geldi canım teskkr ederimSana gonderdim bakalim![]()
Nasılsıniz kızlarİi akşamlar![]()
Yok bacım yapmaz demiyorum. Hepsi yapar ne yazık kiAh kıyamam sana yaaa bende çok büyük konuştum yavrum başıma geldi.. sen gene deme öyle şeyler
İyiyim bacımsu sen nasılsınNasılsıniz kızlar![]()
Valla ruya kabus insanin siniri bozuluyo. Ama ruyalar tersine cikarmis derlerVallaha bacım uyanınca bende oyle dedim![]()
Bende iyiyim şükür oturuyorum öyleİyiyim bacımsu sen nasılsın![]()
İyi akşamlar canımIyi akşamlar![]()
Öyle diyeyim bariValla ruya kabus insanin siniri bozuluyo. Ama ruyalar tersine cikarmis derleroole dusun
Valla ben de senin gibi dusunuyorum. Gozum kapali kimseye guvenmem aldatma konusunda. Yoksa tarumar olur. Beser sasarYok bacım yapmaz demiyorum. Hepsi yapar ne yazık ki
Nasılsın canım iyimisinİyi akşamlar canım![]()
Kuzum okadar varki çevremde ne bileyim. Yine yani gelip bana güzelce deseki başka birini seviyorum vs. Anlayışlı olurum belki ama birden görürsem yıkılırmValla ben de senin gibi dusunuyorum. Gozum kapali kimseye guvenmem aldatma konusunda. Yoksa tarumar olur. Beser sasar
İiyyim hamdolsun canımm sen nasılsın bakalımNasılsın canım iyimisin