Niyet ettik gülmeye😂🥰

Doğru demis😂😂bnde bı dfa grdum nisanlanmsti bide kızla nasıl önümde hasır neşir diorum bk bn esyalrimi topldm gdiorum bu kadın için bni bıraktın ya al iki güne kapimdasn nyse ben uyandm o uyuyo tepesinde oturdum dedim uyan dedi ne oldu dedim GT elini yüzünü yıka nyse gtti gldi iki yakasından tutup ddim hayırdr ahmeeetttt kimdir nedr o dio kim nedr ya bnde diorum ne bileyim sevdiğine göre bni birakabildgin kdr güzel bnden iyi tanion aldi TLF eline bakio dio halla halla TLF mi bişi glms ne olms ne Dion dedim ooooooo demk rüyam gerçek oldu bna dedi salllaaaaakkkkk🙄🙄🙄🙄rüya mii bnde diom ne olmuş nedr ddim sus gavat bir daha gormicem gel öpem😂
Supermis 😅

Bende 2,5 tıklım ilişkimi bitirdim İnan sadece kıza arkadaşının numarasını verdi diye.. sonra dedim ki herşeyi affederim ama aldatılmayı asla Direk geldi buldu.. hoş yine affetmedim de bitti sonunda ama evliyken çok farklı Allahım hiçbirimize göstermesin
Amin bacım amin. Yaşayacak olduktan sonra yaşarsın. Rabbim yaşatmasın yinede

Kuzum okadar varki çevremde ne bileyim. Yine yani gelip bana güzelce deseki başka birini seviyorum vs. Anlayışlı olurum belki ama birden görürsem yıkılırm
Olmaz mı canım arakadaşım ayırılıyor onuda eşi aldatmış adamı gör rüyana girse korkarsın Rabbim yaratmış ama neler var neler

Olmaz mı canım arakadaşım ayırılıyor onuda eşi aldatmış adamı gör rüyana girse korkarsın Rabbim yaratmış ama neler var neler
Kız zaten öyleleri daha çok yapıyor. Yemin ederim benim sevgilime kimse hayatta bakmazdi. Hem çirkin giyimi kötü ama nasıl oldu anlamadım oldu iste

Kuzum okadar varki çevremde ne bileyim. Yine yani gelip bana güzelce deseki başka birini seviyorum vs. Anlayışlı olurum belki ama birden görürsem yıkılırm
Kesinlikle... beni garipserler arkadaslarim bu konuda ama boyle yani. Guvenirim ama kesinlikle yapmaz diyemem. Diyeni de anlayamam. Keske oyle bi rahatlik kesinlik olsa ne guzel olurdu 😁

Kız zaten öyleleri daha çok yapıyor. Yemin ederim benim sevgilime kimse hayatta bakmazdi. Hem çirkin giyimi kötü ama nasıl oldu anlamadım oldu iste
Ben anladim. Yani soyle oluyo bi guzel kiz varsa yaninda bi ozguven geliyo. Hmmm demek ben cok yakisikliyim diyolar zaar 😊 sonra da bakan biri oluyo kizlar da fenaa

Bende 2,5 tıklım ilişkimi bitirdim İnan sadece kıza arkadaşının numarasını verdi diye.. sonra dedim ki herşeyi affederim ama aldatılmayı asla Direk geldi buldu.. hoş yine affetmedim de bitti sonunda ama evliyken çok farklı Allahım hiçbirimize göstermesin
Amiinn Allah korusunn

Ben anladim. Yani soyle oluyo bi guzel kiz varsa yaninda bi ozguven geliyo. Hmmm demek ben cok yakisikliyim diyolar zaar 😊 sonra da bakan biri oluyo kizlar da fenaa
Kız geçen eşimle kaplıcalara gittik. Bitane kadın geldi kendinde evli çocukları yaninda yırtmaçlı biseyler giymiş. Gelip eşimin karşına oturdu. Bide bacak bacak üstüne atmaz mi Kalçaları gözüküyor ya bu kadar edepsizlik de ne biliyim ya

Back
X