- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
İnşallahİnşallah bacim artık ertelemek istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahİnşallah bacim artık ertelemek istemiyorum
Aaa hadi hayirlisi olsun canim. Insallah kolayca atlatir hayirli bi sonuc alirsin. Valla ben de heyecanlandimmRahim filmi icin
İnşallah canımİnşallahhakkında hayırlısı olsun sıkma canını her şeyin bir zamanı nasibi var. Nasibinde varsa olur♥
Geldimm.. aa neden dis icin mi
İnşallah canım Allah razı olsunAaa hadi hayirlisi olsun canim. Insallah kolayca atlatir hayirli bi sonuc alirsin. Valla ben de heyecanlandimm![]()
Daha iyi gibi en azindan pisigi falan gecti sukur ama gece uykusu duzelemediİnşallah canım Allah razı olsunsenin bebe nasl oldu
Amin bacısı ağzından bal damlıyorDaha iyi gibi en azindan pisigi falan gecti sukur ama gece uykusu duzelemedio da duzelecek insallah. Kiz valla sanki ben cektiricem oyle heyecanlandim senin icin
dua edicem senin adina bu gece
dualarimiz seninle sakin stres yapma. Sen guzel bi yola basliyosun insallah Rabbim de yardimcin olsun bu yolda. Tez zamanda hayirlisiyla en guzel sekilde sonuclandirsin canimmm
![]()
Amin canim aminn insallahAmin bacısı ağzından bal damlıyorinşallah rabbim hic kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
![]()
İnşallah canım ederim tabiAmin canim aminn insallahhaber et bize de yarin merak ederiz
![]()
Naptın bakalım hsgyi çektiler mı?İnşallah canım ederim tabi![]()
GunydinGünaydın hanımlar![]()
Hayrli haberlerini bekliyoruz canım ki insllh hamilesndr gerk klmaz çekmeyeAmin bacısı ağzından bal damlıyorinşallah rabbim hic kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
![]()
Yok canım 2.30 da randevuNaptın bakalım hsgyi çektiler mı?![]()
İnşallah canımHayrli haberlerini bekliyoruz canım ki insllh hamilesndr gerk klmaz çekmeye![]()
İnşallah canım bı bakalm ne diyecek de hemen almasını istiyorum da bakalm napar artıkHaberdar et bizi![]()
GunaydinGünaydın hanımlar![]()
Kız naptınİnşallah canım bı bakalm ne diyecek de hemen almasını istiyorum da bakalm napar artık
Canım tekrar açıcı verdi onu kullanıp yine gideceğimKız naptın![]()