Nİyet ettim diyet etmeye.

Günayydıns ahali.
Dün neydi öyle gök delindi mi noldu.
Dün o sicagin arkasindan o yagmur.
Kapalı bir güne merhaba ozaman.

Su hafta sonu gelsin bitsin.
Sabah haberlerine bi bakim ben nolmus ne bitmis :)

Günayydıns ahali.
Dün neydi öyle gök delindi mi noldu.
Dün o sicagin arkasindan o yagmur.
Kapalı bir güne merhaba ozaman.

Su hafta sonu gelsin bitsin.
Sabah haberlerine bi bakim ben nolmus ne bitmis :)
Sanada günaydınss cane..
selamunaleyküümm..
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar..
lellicim evet benim içinde iyi olucak eşimin diyet yapması..yemek derdim olmaz bir müddet.. bakalım ne kadar yapacak:))
ben gündüz iyi gidiyoum ama akşam fosss
menemen yedik ben az yedim ayran içtim .. ama çay ile 2 kurabiye badem fındık kaju yedim
sonrada yarım cornet
pilates yap dur nolcek böyle yedikten sona
o kuzuyu yerim ben büyümüşde kızlara meybuz ısmarlarmış:))maşh eli açık demek..
evt akşam neydi öyle yaa.. abbooooo..gök delindi fırtına kıyamet
mandicim geçmiş olsun güzelim..artık bundan sonrası daha çabuk iileşirsin inş..

Sorma tatlım ya
Cebinden bi suru bozuk para cikarinca ee kim verdi ki? Dedim
Sabah dayisi vermis servis beklerken gormedim ben.
Harcamis birazini öyle.
Alsın da korkum sey cok uyanik cocuklar var yada para icin sıkıstıran korkuyan vs
O sebepden ben tost parasi haric para vermiyorum o da istemez. 2tl veriyorum her gun ama suyunu,icecegini, aburcuburunu kendim koyuyorum.

Zaten gunduz guzel ac falan duruyosun aksam mide kazinmaya basliyo.

Teyzemin kizi sen gelemiyosan ben gelirim kanka diyo
O gelcek galiba bugun kalir gelince.
Canta bakicakmis bi de
Burda bi cakma cantacim var benim teyzemler arkadaslar hepsi aldi sayemde cantalari guzel kullaniyorum senelerdir biside olmuyo.
O gelince gezelim der reale carrefoura falan gideriz tabi unite geldikden sonra.
Allah acıdı halime :) sanirsam.
Yalnız kalmasın kulum dedi.

Ben bisiler yiyim de gun baslasin ayiklanamadim hala
Kiymali.menemen ve salcali makarna yapmaya basladim (kuzen seviyo)
Yemek fasli ciksin bi aradan.

hakllsın canım..çocuğa öyle çook paralar vermek bencede yanlış..yemeğini yanına koyduktan sonra 2tl yeter.. bacak kadar çocuk bunlar..nolur nolmaz.neler oluyor okullarda artık.. boşver en iyisii..ben büyük kızıma bile öyle çok harçlık vermem. neme lazım nolur nolmaz..gereği yok..aynen ya.. gündüz az yiyince akşam saldırı gibi oluyor..

oh ne iyi senin için.. bugününde böyle güzel geçer .. ünitende gelicekmiş..şimdiden güle güle kullan caniş..iyi günlerde inş..
bizi ihmal etme emi misafirin gelince:)

Gubaydin kizlarr
Gece burada da felaket yagmur yağdi gok gurledi.. Ayakkabilarimi yikayip cama koymustuk iyiki akşam almişim, yeniden yikanirdi :)
Dun lislie 1 mile yapayim dedim ilk 10 dakikada biraktim.. Tartida 56 geliyorum noluyo boyle yeaaa acilen biseyler yapmaliyim ama nerden baslayacagimi sasirdim

Kızlar kusua bakmayın ya işyerin de yazdığım için kestirmeden yazıyoum.. karışık kuruşuk oluyor.. saçma sapan Klavyem çok ses yapıyor çünkümilet ne yazıyor demesin diye uzun uzun yazamıyorum

evet dün akşam bizde baya ürktük küçük kuzumuz baya korktu elektirikler gitti falan bugün bardaktan boşalır gibi yağıyor

çok mutluyum huzurluyum pozitifim canım ablamla harika vakit geçiriyoruz gülüyoruz eğleniyoruz iyiki varlar piskolojım yerine geldi

Cok hirsli baslamistim ben cok ama cok saldım bi de hani daha cok dikkat etmem gerek surda ne kaldi ki rahatligima sasiyorum.
Ammmann koyver gitsin havalarindayim.

Makarna yedim ye vicdanim costu.
Yerken hic öle degildi valla.
Yuruyusu biraz daha sıkı tutsaydım keske.
5tur fazla yuruseydim.

Kuzenlede yer iceriz oh ki ne oh.
Hayat bana wayikiki way vay vay ki ne vay.

amman boşver cane yaa..Öyle aman aman vermen gerekn bir kilo yokki.. dert etme.. bazen kendiliğinden bile gidiyo.. alma yeter boşverrr..Can boğazdan gelirmiş..

Dun sabah 56 iken bugun sabah 52 ciktim :) biri beni bana anlatabilir mi? (Not: wc cikmadim ikisinde de açtim..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…