Ayni ben oyleyim iste.. aman kirmiyim aman sorun cikmasin diyerek kimseye bisi diyemem.. sadece gucum kocise yetioo..iyi bir huy degil ama yapim istendegisemem degisemiyorum bendeM mandalinam dikislerinin alindigina sevindim
KIZLARIMCANLARIM psikolog ilac gibi geldi bana zira dun cok moralim bozuktu agladim aglicaktim nerdeyse bugun anlattim rahatladim.
Kadin artik herseyde seni mi buluyo yahu modunda.
Ama benim yuzumun sicak (saftirik) olmasindan kaynaklandigini soyledi.
İnsanlarin yuzune senin bu hareketinden ben rahatsiz oluyorum demelisin artik dedi
maalesef canım.. onlar olmadan bu dünya olmazdı.. iyi de olacaktı kötüdee..kötüler olmasa iyilerin kıymetini anlamzdık..kötülerde olacak ki iyilerin kıymetini bilelim dimi..iyi insanlardan çok daha fazla sayıdaki insanlar. "neden varlar? onlar da doğanın işleyişinin bir parçası mı acaba?" diye düşünmekten kendimi alamam çoğu zaman. bir insan tamamen kötü müdür? yoksa belli yöntemlerle o da ikna edilebilir mi biraz da olsa iyi olmaya?
şimdi bu yazdıklarımı okuyan kötü insanlar da var mutlaka, mutlakasını da geçtim, onlarca yüzlerce var belki. her birinin acı çektirdiği tüm insanlar bir araya gelsek, bir enerji oluşturabilir miydik?
en tehlikelisi hangileridir bu kötü insanların?
kötü olduklarını gizleyip bir düzene alıştırdıktan sonra pat diye ayağınızı kaydıranlar mı, yoksa her an kötülüğünün tehditi altında tutanlar mı?
sevgili kötü insanlar, sizi mutlu eden de kötü olmak mıdır?
yoksa kendi çıkarlarınız için, kendi mutluluğunuz için istemsizce mi kötülük yaparsınız?
hepinizden rica ediyorum, bir günlüğüne de olsa kötü olmayı bırakabilir misiniz? hali hazırda üzdüğünüz, aldattığınız, ağlattığınız, kandırdığınız, rol yaptığınız, oynadığınız, yorduğunuz, yıktığınız birileri mutlaka vardır. en azından bugün onlara kötü olmaktan vazgeçer misiniz?
yoksa aklıma düşen ilk ihtimaldeki gibi doğanın işleyişinin bir parçası olmaya devam mı edeceksiniz, kullanıp yıpratacak mısınız yine onları, kötülükle beraber doğdunuz belki de, belki de ruhunuz kötü...
Bu kötü insanları ben itinayla cekiyorum sanırım yada evrenin bana tokadı hepsi.
Ay bende 54olabilsemğgünaydın kızlarss..
sabah tartıldım.. ilk 0,3 kg çıktım:))
bizim tatı kafayı yedi kesin..sonra en sonunda doğruysa eğer 54,6 geldimama wc ye az çıktım dün.. artık ondanmı ödemmi kilomu bilmiyom gayri ama yüzüm inceldi verdim gibiydi ama annamadım bende bu işi.. yağ veriyom kas yapıom galiba ben.. ölçülerimi alamadım. sabah sabah mesurayı bulamadım..betüş bir yerlere koydu galiba.. artık akşam buşlursam ölçücem kendimi.. lakin moral sıfır oldiii
oh çek be gülüm. öylede böylede olacağı olyor zati:)miss gibi afiyet olsun...ama yımırta eksik nıtella eksik galmış:))1saat yurudum
Kendime ziyafet cekiyorum suan.
Kahvalti:
Erzurum cecil
Helva
Tulum peyniri
Zeytin
Kizarmis kepek ekmegi
Çay
Eki Görüntüle 1519312
canım bende ucundan gıyısından 52 göebilsem yaa.. annamıyom.. var bişi bizim bu tartıda..pilini değişip c.tesi öyle tartılcem ceniş.. var bir iş bunda..Ay bende 54olabilsem
Bi ara ucundan gordum kayboldu.
Canimda istemedi degil hani bekleyemedim yumurtanin haslanma suresini kuzuoh çek be gülüm. öylede böylede olacağı olyor zati:)miss gibi afiyet olsun...ama yımırta eksik nıtella eksik galmış:))
wuu 29 mayısmı gidiceğiniz tarih 29 haziranmı anlamadım benDus aldim tekrar cikicam oglusu ben alicam bugun
Ona bez ayakkabi bakicaz tatil icin
Hamburger yemek istiyodu yemek yer
Lcw gireriz yine biraz yurumus olurum.
Yarin ünite gelcek
Gelmeseydi teyzemlere gidicektim.
Bir gece kalim diyodum haftaya kaldi.
Esim tarihi 29una cektirmis adam kafayi yedi
Ne acele ediyo anlamiyorum.
Bizim alisveris benzin vs se tatil kadar tutcak hadi hayirlisi
oh ytarasın afiyet şifa olsn caniş.. can boğazdan gelir ..yürCanimda istemedi degil hani bekleyemedim yumurtanin haslanma suresini kuzu
Saldirdim direk
Helvanin yarisini yedim valla
Pisbogazliben.
gülü gülü caniş.. bol gezmeler sana.. keyf senin ohh misss:))#esofman rahatligi diye bisi var
#herkes esofman giysin
#spor ayakkabı can'dır
#behlül kaçar.
Eki Görüntüle 1519410
kız benim bacakalr hele çırpı çırpı.. :))Bacaklara bak yahu.. Offf puffff ben ne zaman boyle olcaaaaaam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?