Kız mandi nerdesin sen bakim ?günaydın kızlar...
kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin..
yorgunluktan ölüyorum.. cuma iş çıkışı şehir dışına çıktım.. cumartesi+pazar gezdim tozdum eğlendim, pazar gecesi geri döndüm.. bu sabah otobüsten indim hooop işe geldim :)
haftasonu bizimkiler badana yapmış evde heryer heryerde silincek edilcek bi sürü iş var.. ben yorgunluktan geberiyorum.. varsa fazladan hizmetçiniz gönderin noluuuuurrr
Seninde kandilin mübarek olsun canım iyi yapmışsın ohhh ne güzel gelmiştirgünaydın kızlar...
kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin..
yorgunluktan ölüyorum.. cuma iş çıkışı şehir dışına çıktım.. cumartesi+pazar gezdim tozdum eğlendim, pazar gecesi geri döndüm.. bu sabah otobüsten indim hooop işe geldim :)
haftasonu bizimkiler badana yapmış evde heryer heryerde silincek edilcek bi sürü iş var.. ben yorgunluktan geberiyorum.. varsa fazladan hizmetçiniz gönderin noluuuuurrr
Seninde kandilin mübarek olsun ablam allah beyzaya zihin açıklığı versin sınavında inşallah çok güzel geçer ederiz etmez olurmuyuz hiçLellicim hafta sonum çok güzel ama bir o kadarda yorucu geçti be canım.
malum yol bile acayip youcu oluyor.. boğaz köprüsünde acayip trafik vardı..
2,5 saatlik yolu 5 saatte ancak gittik
ama çok güzel geçti sünnetimiz..
birde baş ağrısından öldüm nedense..
2 gün acayip başağrısı geçirdim..
bugün niyetlendim..
Rabbim hepimizin kandilini mübarek eylesin..
Yaptığımız yapacağımız dualarımızı bu gecenin yüzü suyu hurmetine kabul etsin inş..
Kızlar ya kızımın sınavına 15 gün kaldı.. bu gece onun içinde dua edermisniz
duaya çokkk ihtiyacımız var..
çok sağol canım..Seninde kandilin mübarek olsun ablam allah beyzaya zihin açıklığı versin sınavında inşallah çok güzel geçer ederiz etmez olurmuyuz hiç
öyle oluyor zaten.. o kadarr hazırlan et gidince hemencikin geçer zati.. güzel vakit çabuk geçer derler yaa.. aynen öyle oluyor valla..::::Ekurim cok cabuk gecti yahu
Yetmedi hic.
Gezmek istedigimizde yerler vardi ama vaktimiz kalmadi.
Sezlonga attik havlulari iceceklere yumuluyoruz.
Wifi agirlasmadikca bakiyorum size
Ağrı kesici falan işe yaramadımı geçmiş olsun ablam bende ablamdan geldiğimden beri temizlik yapıyorum helak oldum halâ da çok işlerim varbu başağrısı beni öldürecekkkcumadan beridir başım ağrıyor ya..çıldıracam artık oyoyyyyy
Kuzu kandilin mubarek olsun facede goruyorum fotolarinizi cok tatli cikmissiniz masallah.Ekurim cok cabuk gecti yahu
Yetmedi hic.
Gezmek istedigimizde yerler vardi ama vaktimiz kalmadi.
Sezlonga attik havlulari iceceklere yumuluyoruz.
Wifi agirlasmadikca bakiyorum size
Saol tatlim tesekkurlerKuzu kandilin mubarek olsun facede goruyorum fotolarinizi cok tatli cikmissiniz masallah.
sağol canım.. bugün daha iyiyim şimdilik ..inş daha ağrımaz ya..Ağrı kesici falan işe yaramadımı geçmiş olsun ablam bende ablamdan geldiğimden beri temizlik yapıyorum helak oldum halâ da çok işlerim var
sağol canım..Ekurim cok gecmis olsun canim bi baktir bende gidicem bas donmemden
Hoşgeldin topiğimizin gülü... .Kraliçesi..Ekurim super gidiyosun bravo
Eve yeni girdik
Herseyi attim kendimide koltuga attim.
Bi ton camasir var yikancak
Utu vs.pufs.
Basladik iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?