Nİyet ettim diyet etmeye.

Kız mandi nerdesin sen bakim ?

Seninde kandilin mübarek olsun canım iyi yapmışsın ohhh ne güzel gelmiştir

Seninde kandilin mübarek olsun ablam allah beyzaya zihin açıklığı versin sınavında inşallah çok güzel geçer ederiz etmez olurmuyuz hiç

Ekurim cok cabuk gecti yahu
Yetmedi hic.
Gezmek istedigimizde yerler vardi ama vaktimiz kalmadi.
Sezlonga attik havlulari iceceklere yumuluyoruz.
Wifi agirlasmadikca bakiyorum size

Ekurim cok cabuk gecti yahu
Yetmedi hic.
Gezmek istedigimizde yerler vardi ama vaktimiz kalmadi.
Sezlonga attik havlulari iceceklere yumuluyoruz.
Wifi agirlasmadikca bakiyorum size
öyle oluyor zaten.. o kadarr hazırlan et gidince hemencikin geçer zati.. güzel vakit çabuk geçer derler yaa.. aynen öyle oluyor valla..::::

bu başağrısı beni öldürecekkkcumadan beridir başım ağrıyor ya..çıldıracam artıkoyoyyyyy hiç keyfim yok.. insanın sağlığı kötü olunca hiç bişey gözüne gelmiyormus ya.. korkmaya başladım artık ya.. bir geçiyo tekrar başlıyor yaen sonunda dr.a görüncem bundan sebep galiba

bu arada herkese günaydın olsun..
dün tartıldım canişler..53,3 üm gene.. oruç bana iyi geliyor..ramaazanda kesin 50olurum ben..
sonrasnda alırıım gerçide.. ama 50 olurum gibime geliyor..

Ekurim super gidiyosun bravo
Eve yeni girdik
Herseyi attim kendimide koltuga attim.
Bi ton camasir var yikancak
Utu vs.pufs.
Basladik iyimi
Hoşgeldin topiğimizin gülü... .Kraliçesi..
özledmişiz be yaa..:)
sağol canım ya.. evet iş yerinde de arakdaşlarda diyor sen daha zayıfladın diye.:)
aslında kiloda çok fark yok.. ama yağlar gidiyo kaslar geliyo..bu bile fit görünmeye yetio..
spor sporrr..en iyisi..sıkılaşmak güzel bence..
zayıf olup gevşek olmaktansa, tartıda ağır gelip fit görünmek en iyisi..

S.a kızlar..
hayılı sabahlar bu arada..
lellicim Allah kolaylıklar versin canım sana..
tatil dönüşü kötü oluyor..oralarda alışıyorsun yemek memek derdi yok rahat ye iç yata....:)
eve gelince yemekle uğraşmak bile angarya geliyor insana..ne yapcan sağlık olsunda..
benimde gece betüş ateşlendi. sabahladık nerdeyse.. ruh gibiyimdoğru dürüst uyuyamadım::
Çocuklar hiç hasta olmasın yaamecbur gene getidim kreşe bıraktım.. anam yanımda olaydı ona bırakırdım kuzuşumu..onlarda yok..oyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…