Alirim diyodumOh ohh maşh maşh.. süper anlatmışsın canım..
çok sevindim iyi geçmesine..
inş seneyede kısmet oluda gidersiniz gene..
senin adına çook sevindim.. çok iyi gelmiştir. sana..
ne güzel kiloda almamışsın bu bile süpper bence..
çünkü ben herşey dahile gittiğimde en az 1,5 2 kilo alıp geliyorum 6 günde:)
sen zor başarmışsın maşhh. tebriklerr valla..resimlerde süper bayıldım.. otel güzel siz güzel.. maşhhhhh..
Ekurimm kulkedisi ki ne kulkedisi
Heryer heryerde
Cocugu okula yolladim
Uykum vardi ama ev boyleyken uyuyamadim
Bi valizi doktum 2. buyuk olanin daha yarisi yikandi
Eksik listesi yapiyorum ne pisirsem diye
Alisveris yapcam.
Ev supurulcek.
En cokda yemek yapma mevzusu agir geliyo.
Okadar cesit sonra yemek yapmak zor yahu.
Bi de her yemek sonrasi yuruyodum
Miss gibi agaclar ,cicekler arasinda.
Yuruyuslerde rafa kalkti.
Cumartesi nikah var
Cuma aksami kina
Bi ablanin oglu evleniyo gitmezsem gonul koydu cnm hic istemiyo.
Mecbur gitcem.
Sonraki hafta ramazan girmeden yine anneannemlere kacicam ihlamur acar sanirim ihlamur toplucam.
Basladik yine
Senin isler nasil gidiyo cnm yogun mu
Cocuklar hastalaninca oyle cnm atlatir insallah.olsun zorlama kendini yavaş yavaş yaparsın canım.. acelesi yok.. benim işlerde çok yoğun.. evde öyle .. bir iş yapaadım 2 haftadır yeğenlerin sünnetlerinden dolayı evle hiç ilgilenemdim
daha kışlıkları bile kaldırmadım.. bu cuma beyzamın mezuniyet kep töreni var.. gecede hastanede nöbetim var..
sınava kaldı 15 gün ..stres tavanda..ramazana da az kaldı..evde işim çok.. burası yoğun.. stresli bu aralar..gecede uyuyamadım ya ruh gibiyim bugün iyice.. betüş ateşlenince kaç kere kalktık.. sabahladık yani.. inş iileşir kuzucum ya.. dayanamıyoum onun böyle hasta oluşuna..
Saol cnmÇok güEeel
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir kuzucukolsun zorlama kendini yavaş yavaş yaparsın canım.. acelesi yok.. benim işlerde çok yoğun.. evde öyle .. bir iş yapaadım 2 haftadır yeğenlerin sünnetlerinden dolayı evle hiç ilgilenemdim
daha kışlıkları bile kaldırmadım.. bu cuma beyzamın mezuniyet kep töreni var.. gecede hastanede nöbetim var..
sınava kaldı 15 gün ..stres tavanda..ramazana da az kaldı..evde işim çok.. burası yoğun.. stresli bu aralar..gecede uyuyamadım ya ruh gibiyim bugün iyice.. betüş ateşlenince kaç kere kalktık.. sabahladık yani.. inş iileşir kuzucum ya.. dayanamıyoum onun böyle hasta oluşuna..
Evet çok güzel yer gitmedim ama duyuyorum resimlerden görüyorum :) benim hayalim trabzona gitmekSaol cnm
İzmirde yasayan tanidiklarim cok anlatiyolardi
Cennet falan diyolardi abatiyolar saniyodum.
Gercekden tam yalniz kalma yeriymis.
Abartili acik giyinmelerinin disinda guzel bi yer
Esim trabzonlu ama ben uzungöl ve boztepe disinda sevmedim orayiEvet çok güzel yer gitmedim ama duyuyorum resimlerden görüyorum :) benim hayalim trabzona gitmek
Öylemi. Aslında ben yeşilik ve denizi çook seviyorumEsim trabzonlu ama ben uzungöl ve boztepe disinda sevmedim orayi
Bende severimÖylemi. Aslında ben yeşilik ve denizi çook seviyorum
İşte ben sinir oşuyorum o bön bön bakmalara bu sefer istanbula gidişimde ilk defa böyle birşeyle karşılaştım insanlar sanki uzaydan inmişim gibi tuhaf tuhaf bakıyor ablam alışırsın zamanla diyor aöm ben gıcık oldumBende severim
Kuzenimde gitti tarbzona o da sevmemis.
Yaylalarina cikmadim ama
Disardan oldugum belliydi esimlerin koyunde cok acayip bakiyolar bön bön
Cok rahatsiz olmustum.
Annemin memleketide deniz kenari orayi cok seviyorum orda hic öyle degil herkes kendi halinde
Bilmem ama belki sen seversin
Merkezi zaten belli sokaklari var
Rus pazari var
Uzungol guzel ama orasi icinde baya cikiyosun
İnşallah ablam benimde yiğenler hasta olunca içim gidiyor aklım hep kalıyor orada aman onlara birşey olmasın biz bi kaç güne atlatırız oma onların vücudu hasasSağolun kızlar ya.. öğle yemekten sonra yanına uğradım.. öğle uykusuna yatmışlardı.. yiyidi şükü.. öğetmenide dedi bugün iyi ateşi falan yokmuş şükür.. kendimde gittim baktım öptüm.. iyiydi şükür.. inş bir daha çıkmaz ateşide..
AYNEN CANIM YA.. çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca.. kıyamıyorum hiçİnşallah ablam benimde yiğenler hasta olunca içim gidiyor aklım hep kalıyor orada aman onlara birşey olmasın biz bi kaç güne atlatırız oma onların vücudu hasas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?