ohh mis afiyet olsun.. du bende yarın için ıslıyım fasulye bugday nohut mercmek.. yarın akşamaında yapayım bu çorbadan ..ımmm missss soğuğu da güzel oluıyor bunun.. geçen gün burada çıktı bayılarak yidim..
oh mis aifyet olsun canım.. şifa olsun. ben bunu sıcak sanmıştım.. budamı soğuk..burada çıkan bildiğin ayran ın içine malzemeleri koymuilar soğuk soğuk yedik.. sadece malzemeleri haşlanmıştı.. koyu ayranın içine koymuşlardı.. bende öyle yapacağım denemek için..yoğurdunu pişirmeden.İyi yaptin cnm oglen az yemistin zaten.
Bu corbayi cok seviyorum ben ekmeksiz tutuyo insani
Bugun Sık sık icerim artık serin serin.
Sicak buoh mis aifyet olsun canım.. şifa olsun. ben bunu sıcak sanmıştım.. budamı soğuk..burada çıkan bildiğin ayran ın içine malzemeleri koymuilar soğuk soğuk yedik.. sadece malzemeleri haşlanmıştı.. koyu ayranın içine koymuşlardı.. bende öyle yapacağım denemek için..yoğurdunu pişirmeden.
bende sıcak yaparım hepde ondan sordum.. soğuk oalrakda yapılyor.. bildiğin kıvamlı ayranın içine haşlanmış nohut faulye ve buğday koymuşladı birde taze nane..oda baya güzeldi.. çok da doyurucuydu...Sicak bu
Ben sogukda iciyorum
Normal hasladim icine yogurtlu terbiye yaptim cnm
Evt ya gelince gözaltına alıcam ikisinede.İyi akşamlar kızlarr.. bgün rabiş de yok..
nerdeki acaba?hayırdır.. mandi de yok.. lellicim kaldıkmı ikimiz:)())nerdebu millet nerde bu devlett..
rabiş ve mandi, çıkıın çıkıın gelin yavv..
Bana bildirim gelmiyor sayfadanİyi akşamlar kızlarr.. bgün rabiş de yok..
nerdeki acaba?hayırdır.. mandi de yok.. lellicim kaldıkmı ikimiz:)())nerdebu millet nerde bu devlett..
rabiş ve mandi, çıkıın çıkıın gelin yavv..
Eyvah ben nederim mapus damlarımda sonraEvt ya gelince gözaltına alıcam ikisinede.
Bende uyudum yine 2saat kadar.
Twister yapiyorum.
Annemden aldim
Gidip gelip cikiyorum uzerine
Noldu kuzuummerhaba kızlar..
o kadar üzgün mutsuz ve depresif takılıyorum ki buraya yazıp sizin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum..
bu yaşanılanları ben yaşıyor olamam.. ne yerdeyim ne gökte.. sanki uzaktan kendimi izliyorum.. akıntıda sürüklenen bir kuru yaprağım sanki.. şu cuma saatinde Rabbbim dualarımızı kabul etsin hayırlısını versin..
kiloya gelince hiç tartılmıyorum ama istemsizce o kadar zayıfladım ki.. tüm pantolonlarım bol gelmeye başladı.. her gören ne kadar zayıflamışsın azcık kendine bak diyor.. ne acıkıyorum ne susuyorum.. sürekli uyuyorum.. uyusam uyusam yok olsam..
canım kıyamam yaaaamerhaba kızlar..
o kadar üzgün mutsuz ve depresif takılıyorum ki buraya yazıp sizin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum..
bu yaşanılanları ben yaşıyor olamam.. ne yerdeyim ne gökte.. sanki uzaktan kendimi izliyorum.. akıntıda sürüklenen bir kuru yaprağım sanki.. şu cuma saatinde Rabbbim dualarımızı kabul etsin hayırlısını versin..
kiloya gelince hiç tartılmıyorum ama istemsizce o kadar zayıfladım ki.. tüm pantolonlarım bol gelmeye başladı.. her gören ne kadar zayıflamışsın azcık kendine bak diyor.. ne acıkıyorum ne susuyorum.. sürekli uyuyorum.. uyusam uyusam yok olsam..
günaydın canım.. hayırlı cumalar..öyle deme yulaf çok tok tutuyor insanı.. tavsiye ederim..Gunaydın bende mi yulaf süt yisem acaba yook yok ben kahvaltısız duramam
Ben yulaf yiyorum bayılıyorum da ama kahvaltıyı çook seviyorum sabahları yiyemiyorumgünaydın canım.. hayırlı cumalar..öyle deme yulaf çok tok tutuyor insanı.. tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?