Nİyet ettim diyet etmeye.

İyi yaptin cnm oglen az yemistin zaten.

Bu corbayi cok seviyorum ben ekmeksiz tutuyo insani
Bugun Sık sık icerim artık serin serin.

İyi yaptin cnm oglen az yemistin zaten.

Bu corbayi cok seviyorum ben ekmeksiz tutuyo insani
Bugun Sık sık icerim artık serin serin.
oh mis aifyet olsun canım.. şifa olsun. ben bunu sıcak sanmıştım.. budamı soğuk..burada çıkan bildiğin ayran ın içine malzemeleri koymuilar soğuk soğuk yedik.. sadece malzemeleri haşlanmıştı.. koyu ayranın içine koymuşlardı.. bende öyle yapacağım denemek için..yoğurdunu pişirmeden.

Sicak bu
Ben sogukda iciyorum
Normal hasladim icine yogurtlu terbiye yaptim cnm

İyi akşamlar kızlarr.. bgün rabiş de yok..
nerdeki acaba?hayırdır.. mandi de yok.. lellicim kaldıkmı ikimiz:)())nerdebu millet nerde bu devlett..
rabiş ve mandi, çıkıın çıkıın gelin yavv..

nerdeki acaba?hayırdır.. mandi de yok.. lellicim kaldıkmı ikimiz:)())nerdebu millet nerde bu devlett..
Evt ya gelince gözaltına alıcam ikisinede.
Bende uyudum yine 2saat kadar.
Twister yapiyorum.
Annemden aldim
Gidip gelip cikiyorum uzerine

Bana bildirim gelmiyor sayfadan şimdi diyceksiniz bildirim gelmiyorda aklımadamı gelmiyoruz o kadar tuhaf halim var ki bugün bide kendimi kitap okumaya verdim elimdeki kitabı bitirmek için can atıyorum

rabis mapus damlarinda volta atarsin artik
@mandalinaya muebbet vercem zaten kirin kalemini.

Günaydınns ahali!
Yine yeniden yulaf -sut
Ve gün basladı.

Kahvalti cnm hic ama hic istemiyo
Orda fazlaca zeytinli peynirli sosisli yumurtali recelli kahvalti yaptim bıktım.
Yemek dahi istemiyorum meyve corba gun bitiriyorum.

Bugun yemek yapmam lazim.
Kına var aksama
Yarin uskudara nikaha gidicem.
Hergun uyuyorun azıcık gunler geciyo hemencik.
Oglus okula gitmedi bugun ders yapmıyolarmis
O da evde sabahın köründe de uyandı hatta.
Babamızı yolladık tv izlim azcık.

S.a. kızlar..
hayırlı cumalar olsun hepinize..
lelli senin yaşadığını bende aynen yaşıyorum.. tatilden döndükten sonra bir müddet canım bişi istemiyor.. orada o kadar yiiyoruz ki ööö gelio artık.. eve gelince meyve hafif yiyeceklerle geçiştriyorum.. ama herşey dahil otele gittiğimizde oluyor bu durum.. orada insan yemek görmekten ruhen de bıkıyor.. bir müddet sonra normale dönersin artık caniş.
bugün çook uykusuz yorgunum:::::::::
iş çıkışı beyzanın mezunşyet kep töeni olacak ..okula gidicem.. bu gecede hastanede 23:00 08:00 arası nöbetim var.. bir an önce yarın olsunnnn::,

merhaba kızlar..
o kadar üzgün mutsuz ve depresif takılıyorum ki buraya yazıp sizin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum..
bu yaşanılanları ben yaşıyor olamam.. ne yerdeyim ne gökte.. sanki uzaktan kendimi izliyorum.. akıntıda sürüklenen bir kuru yaprağım sanki.. şu cuma saatinde Rabbbim dualarımızı kabul etsin hayırlısını versin..
kiloya gelince hiç tartılmıyorum ama istemsizce o kadar zayıfladım ki.. tüm pantolonlarım bol gelmeye başladı.. her gören ne kadar zayıflamışsın azcık kendine bak diyor.. ne acıkıyorum ne susuyorum.. sürekli uyuyorum.. uyusam uyusam yok olsam..

Noldu kuzuum

canım kıyamam yaaaa(çok üzüldüm..
lütfen böyle yapma.. iyi gelecekse bir psikoloğa git derim..
burda yazdıkların tam da depresyonu anlatıyor..yapma böyle.. silkelen kendine gel canım.. sen çok güçlü bir kızsın.. yapma nolursun
hayat herşeye rağmen devam ediyor.. hiç ummadığın anda belkide seni daha da güzel günler bekliyo.. lütfen yapma ..bak çok üzüldüm bende şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…