- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
hayırlısı olu inş canım yaa.. artık vakıflara falanda bakıcaz burslu falan kısmet artık ya..Benim kuzende girdi de bekliyo bakalım
sağol canım benim.. o senin güzel görüşün.. neyime nazar değcek artık:)Feraceli kuzum ablacıgınla hasret gider a bugun döncekti dimi ;(
Bayrama ne kaldi ama kavusursunuz yine
KIZLARIMCANLARIM canımm,ekürimmm cok gecmis olsun cnm atlat artık su hatalıkları nazarmi ediyorum acaba :)
Genc,zayıf,iyi kalpli,fedakar anne
Günaydınnn bu arada herkese
Musmustlu yepisyeni yeni aya giricez
Tum dertler bu ayda kalsınnn emi.
Bugun acıklancak dimisağol canım benim.. o senin güzel görüşün.. neyime nazar değcek artık:)
olacağından diyelim.. stres içindeyim.. şu beyzanın da sınavı bir açıklansa da bakalım ne yapcaz.. çok karışığız çok..
canım bugğn değil galiba yarın açıklanıyor.. bizde stres olduk iicene ya.. ne yapcağımızı bilmioyur.zmuallaktayız çok.. oyoyy..gene mideme ağı gidi ya..Bugun acıklancak dimi
Bizim tatil tarihide kuzenin sınavına baglı ya
Agusts. 3-7arasına almislar kayitlari biz temmuz sonu gitmeyi dusunuyoduk agustosa kaldı
Ne yagmur yagiyo ya gök delindi sanki
Çok geçmiş olsun ablam...herkese günaydınlar..
hayırlı sbahlar olsun..
ben gene hasta oldum.. bu kez sünizit olmuşum.kafam zonkluyor resmen.. ant. başladım.. hafta sonum gene yatmakla geçti.. bi iş yapamadm.. yarında oruca başlıyorum kısmetse inş.. tez zamanda iileşirim inş ya.. bu aralar tadım tuzum yok gene..
sağol canım teşkler..Çok geçmiş olsun ablam...
İnşallah ablam nazar mı değdirdik san tahafta sonu kimse gelmemiş.. mandi de..ben zaten hastaydım.. abimlere gittik.. yengem ameliyat oldu.. geçmiş olsuna gittik.. dün döndük ama hep yattım dün. çok kötüydüm.. hala da öyleyim de ilaçların etkisiylen biraz daha iyiyim şimdi..inş çabucak geçer ya.
YOK BE CANIM.. BENİM NEREME NAZAR DEĞİCEK BU YAŞDAN SONRA.. :)OLACAĞI VARMIŞ OLDU..İnşallah ablam nazar mı değdirdik san tafıstık gibi anne falan didim ya ben
oruçluyken ben iptal oluyorum zati.. hiç elim kolum kalkmaz ..bırak salla canım ya.. b ay ibadet ayı.. bayramdan sonra yaparsın..iş bitmez..ömür biter.. üstün körü gücün yettiğince yap yeter..Kızlar
Burda yagmur firtina soguk
Yanlislikla sonbaharani giriyoruz yahu
Camlar temizlendi bu bahneyle :)
Bi suru is beni bekliyo hic yapasım yok
Ütü
Mutfak
Supurme silme
Of of orucluyken hic yapılmıyo canımda istemiyo
Öyle deme ya siz çok fit annelersiniz tr lelimde çok fitYOK BE CANIM.. BENİM NEREME NAZAR DEĞİCEK BU YAŞDAN SONRA.. :)OLACAĞI VARMIŞ OLDU..
teşk ederim canım.. sağolasın.. bu ara dahada verdim galiba..Öyle deme ya siz çok fit annelersiniz tr lelimde çok fit
canım benim..kıyamam yaa..lüğtfen üzülme.. üzülecek bir varsa o da seni kaybedendir.. çok hakllısın sonuna kadar.. Rabbim neyler neylese güzel eyler.. belki de mutlu olamayacaktın ..birde öyle düşün.. sonradan bitmesindense önceden bitmesi belkide daha hayırldır.. sıkma canını.. tatil sana iyi gelecektir.. maşh manken oldun iyicede ..:)Merhaba kizlar..
Rabisim Allah kavustursun ablacigina...
Lellimm is misbboşveryat ddinlen oruç oruç is yapilmaz
Ablacim inşallah çok güzelssonuçlar alirsiniz.. Bu simav derdi cocuklari mahvediyor.. Ben kronik kabizligimi KPSS sayesinde kazandim :/
Cumartesi günü gittim deli gibi alisveris yaptim.. Pantolon alcaktim çocuk diyo 27 beden mi giyiyosunuz? 27/28 iste dedim ve 25 beden kotla ciktim mağazadan:)) stresten veriyorum diye uzuluyodum ama mağazada bi vaktim kendime ozguvenim geri geldi.. Meğer ben uzunca bi sure evlencez diye alisveris yapmiyomusum.. Anladim ki erkeklere iyilik yaramiyo.. Süslenip gezcektim hesap kitbi o dusuncekti o zaman ne kaybettiğini anlardi :))
2 kot 5 tt-shirt 1sort 2 ayakkabi aldim.. Bayram sonu Abim tatile goturcek beni.. Yillardir onunla İzmirde gitmeyi planliyoduk nasip olmamisti kismette abimle gitmek varmis.. Tatil için alisvers yapmaliyim daha..
Tam kafami biraz toparlamistim ki pazar gunu diğer abimin dunurleri geldi.. Eşya falan seçtilerkiza bayramlik aaldılar.. İçim o kadar kotu oldu ki.. Abim 2aydir tanidigi kizla evleniyor herseyi yoluna koyuyorlar sevinçle eşya seciyolar ben 4bucuk yildir can bildiğim adamla ne duruma düştüm.. Rabbim sorsun hesabini ne diyim.. Hiçbirine hakim helal değil.. Kim sebebi olduysa hepsi kapima gelip helallik istesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?