Nİyet ettim diyet etmeye.

Günaydın kuzular.
Esim saolsun sabahın köründe uyandırdı gitti
Be adam herseyin hazır giyin git iste
O nerde bu nerde
Fii tarihinden kalan nerde oldugunu unutmayı bırak hafızamın yetmedigi ajandayı soruyo sabah sabah cinler tepemde cift kale mac yapıyo.
Usul usul gidiyim hic yok.
Ben uyuyamıyorum bu da ! Uyuyamasın diyemi dusunuy napıyo
Aksam ,yada gunlerce sorma gel sabah kapıagzı sor.
Atarlıyım.
Kactı uykum.

Bu saattede napilir ki

günaydınlr...oyoyy lellicim kıyamam sana ya...
evde olupta o saatte kalkmak tabikide işkence..helede oruçoruçç..
bu erkeklerin bu dengesizlikleri..hiç bitmezzz anacım..
uyyan insana saygıları yok.. benim eşimde yapar.. dandun ses yapar masus yaparki kalakayım.. benim uyumamı sevmez..uykucu böcekmişim ben.. çok seviyormuşum uyumayı.. sanane adam.. alala.. iş olsun..
neyse canım inş tekrar uyuyabilmişsindir..ramazanda evde olsam en erken 11de kalakrım..ne gerek var erken kalkayım ama ya..ben çalıştığım için mecburen kalkıyorumda.. evde olduğumda kalkmazdım..kalksam da biraz oyalanır gene yatarım..kendime gelemem ki:)dün regli oldum.. dün bozmadım orucumu..
bugün oruç değilim ama bişi yemedim..su içtim sabah sadece .. öğlen accık ekmek arası yicem çaktırmadan arkada..

Sorma cnm ya
Kendisi uyuyo tabi ben sahura kadar oturuyorum
Sahurdan sonrada.mutfak topluyorum uyuyamiyorum hemen 4-4.5 oluyo saat

Yok cnm.uyuyamadim
Oglumda uyandi yanima geldi uyudu kaldi
Kalktim bende tv izliyorum.
Benim regle 10gun daha var
Cam silcem ozaman yarin esim sirket yemegine gidicek
Bende bi ablam var ona gidicem
cumarteside disarda yeriZ diyo
Aslinda bi iki kisi daha konusup sahilde piknik gibi yapalım diye dusunuyorum
Lokanta vs iyi guzlde menu paket diye 50tl yapiyolar zaten hepsi yenmiyo
Yazık gunah
bakalım kısmet
1hafta bitti bile
Sonuclar nezaman anciklaniyo uni icin

yat uyu be canımm..
ahhhh şimdi evde olacaktım nasıl vurup kafayı yatardım ..
çok uykum var..sahuru hazırladım yattım.. ama akşam 12 30 gibi yatmıştım..çok uykum varr..
canım sonuçlar galiba bu cuma açıklanackmış..bilmi,yoruz bakalım ya ne olcak ne gelkcek sıralamamız

Uyusam oglum uyanip uyandiriyo
Evde de olsan uyunmuyo anlıcan canım
Yemek yapip ev toplim bari
Hayırlısı olsun canım insAllah olur istediginiz.

Merhaba bayanlar bi ben miyim horul horul uyuyan yok ya bende çok nadir rahat rahat uyurum benimde annem çok erlen kalkar sanki başımız da kaynana varmış gibi ben hiç işleri yapmıcakmışım bi bağırır hadi kalk işleri yap der

Heryerde var bisi :)
Olsun bugunde boyle bakalım
Baya aylaklık yaptım bensde utu yigildi ya
Nolcak bilmiyorum

haklısın lelim ya.. ben evde olduğumda çokmu uyuyabiliyorum da sanki..laf iştee.
betüşüm sağolsun acıktııımmmm diye kulağımın dibinde bağırıp kaldırıyor hafta sonlarıda.. mecbur kalklıyoum sabahın 8 inde
betüşüm köye gidiyor teyzeleri.. kısmetse hafta sonu gidicek..bugün anneanneleriyle dayısına gidiyor.. hafta sonuna kadar orada olacaklar..hafta sonu da kısmetse doğur ver elini hendekk:)herlade 1-2 ay kalır.. bayramda da kısmetse biz gideriz..birde izinde gideriz.. ondan sonra gelir eylül okul ayı. bu yıl okula başlayacak kısmetse betülüm..
özliyeceğim kuzucuğumu çok ama ne yapcam mecbur.. dinlensin tertemiz hava alsın kuzusum.. herşey onun için... kendine gelsin bir.. hastalıkdan zayıfladı kuzum.. biraz toparlasın kendini inş..

Ohh misler gibi tatil yaparsın canım insallah

Günaydın canlar
Kocaman bir AMİN..

Cuma gününün, ramazanın yüzüsuyu hürmetine bütün sıkıntılarımız kaybolsun gitsin
Huzur,saglık,bereket,bolluk,nese gelsin.

Rabbim aglatmasın hep güldürsün yüzlerimizi.

Üc günlük dünya.

Düsünsenize öldügümüzde adımızı anan, bizi tanıyan en son kiside öldügünde, dünyaya hic gelmemis gibi olucaz.

Biraz öteye itelim artık sıkıntıları anın keyfini cıkaralım

Aynen öyle be canım.3 günlük dünya işte.. ama unutuyoruz:.ondan sonra öyle yaşıyoruz..
herşey bomboş .. gelip geçici
Rabim cümlemizin dularını kabul eylesin..
beyza kızım içinde dua bekliyoruz sizlerden..inş Rabbim iyi bir yere yerleşmeyi nasip eder... aminnn..

Bugun mu aciklaniyo cnm
Yerlescek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…