- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
insanın canı değişik şeyler çekiyor ramazxanda..Ekürimm kolay gelsin bebem.
Bende gunler sonra dısarı ciktim ama mahallenin basındaki markete kadar =)
Ooo cok bile.
Esim evde malum haftasonu
O koltuk senin bu yatak benim devriliyoruz.
Bugun disardan siparis verdim benim uyumsuz koca ben pide mide yemem dedi
Ona yemek yaptım.
Ouff canim bugun karisik pide cekti bi de kunefe
ramazanda hiço tür şeyler yemedim canım.. canım istemiyor hiç..ama şerbetli tatlıya sardım bende:)Kurabiye yapasım var boyle hem tatli hem tuzlu
Tahinli,mahlepli falan
Ama kim yicek ya
Gerci oglum cok seviyo ama bizim agzimizda acilsa gunduz yerim de biter en azindan.
Nasıl yapasım var
Böyle tam kalkıyorum malzemeleri kafamda tasarlıyorum hepside var.
Sonra amman zaten aksam doyunca yiyemem ki diyorum
Guzel tarifler buldum denemem lazım
Kunefeyi cok seviyorum ama malum alip eve getiripde yencek tatki diil sicak sicak yemek laziminsanın canı değişik şeyler çekiyor ramazxanda..
benimde iftara kadar gözümün önünden ne yiyecekler geçiyor.. ama sofraya oturunca geçiyor suyu içince::)
Sertap erenerin iyileşiyorum sarkisini hayata döktüm..
Saclarimi kestirdim sariya boyattim..
Sensizlik bana cok iyi geldi.. Ne kadar da ihmal etmisim kendimi....
Bugun tam 1 ay oldu.. Gecen ay bugun yaşadim o kabusu.. Zaman geciyo acım dinmiyo.. Rabbim kalbime ferahlik versin artik nolur .
Sabh 10dan beri disardayim yeni girdim eve.. Yine alisveris yaptim.. Gunes kremi alcaktm karar veremedm almadim onu.. Saclarimi kestirdim ombre yaptirdim.. Gezdim tozdum.. Hayat bu degil ya.. Mutlu olmanin baska yollari olmali
Evet sen beyazsın.@tr-lelli cekindgm zaman atarim tabiki.. Gunes kremi niveanin vardi hem koruyucu hem bronzlastirici yaziyidu ama emin olamadim. Garnier gunes koruyucu ayri bronzlastrci ayri gosterdiler iki tane olunca pahli geldi almadim. Sennki nasil bsy? Malum bn cok beyazim bide
Canım yaa Allah dar da sıkıntıda koymasın seni sevgili M maviduvar1 nin dediklerine sonuna kadar katiliyorumİnsallah M maviduvar1 cok sagol beni dinledigin icin :) insallah tez zamanda eski neseme kavusurum.. Allah sizlerinde ne duasi varsa su muvarek gunler hurmetine kabul etsin insallah
@mandaliina iyi olacaksın inşallah canım.
Âmin Rabbim kabul eder inşallah dualarımı. Bu aralar sürekli birşey için dua ediyorum. Allahım duyar inşallah sesimi.
Tatile nerelere gdiyorsunuz kızlar.
Ben ilk defa dogru duzgun otele gidip tatil yapcmyuzum gunesten lekelenir mi dr gidip yazdrsam mi?
Bugun gordum garnier 32 tl idi zaten gunes kremleri hep o civar..
Tatilde once izmiri gezicem sonrasnda bodruma gecicem..
Agustosta da karadenjz dusunuyorum nasipse :)
Agustos bocegi modundayim ye ic gez ohhh
Sizin tatil planlarnz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?