Nİyet ettim diyet etmeye.

insanın canı değişik şeyler çekiyor ramazxanda..
benimde iftara kadar gözümün önünden ne yiyecekler geçiyor.. ama sofraya oturunca geçiyor suyu içince::)

ramazanda hiço tür şeyler yemedim canım.. canım istemiyor hiç..ama şerbetli tatlıya sardım bende:)
illa çayın yuanında bir tatlı yiyiceimm..ramazandan sonra yapo canım.. dewdiğin gibi gündüzde yersin en azıdan biter:):

Sertap erenerin iyileşiyorum sarkisini hayata döktüm..
Saclarimi kestirdim sariya boyattim..
Sensizlik bana cok iyi geldi.. Ne kadar da ihmal etmisim kendimi....

Bugun tam 1 ay oldu.. Gecen ay bugun yaşadim o kabusu.. Zaman geciyo acım dinmiyo.. Rabbim kalbime ferahlik versin artik nolur .

Sabh 10dan beri disardayim yeni girdim eve.. Yine alisveris yaptim.. Gunes kremi alcaktm karar veremedm almadim onu.. Saclarimi kestirdim ombre yaptirdim.. Gezdim tozdum.. Hayat bu degil ya.. Mutlu olmanin baska yollari olmali

@mandaliina ne yaşadın bilmiyorum ama Mutluluğun tek yolu kendini sevmek ve kendine değer vermek.
Facede okuduğum felsefik laflardan dolayı demiyorum bunu. Psikolog tescillidir. Artık kendimi çok seviyorum, kendime değer veriyorum ve ne istersem onu yapıyorum. Ve gerçekten iyiyim. Eski sıkıntılarım yok çok şükür.

M maviduvar1 zor dlbi dönemden geciyorum.. Nisanima 1 gun varken yuzuk almaya ciktigimizda terkedildim.. Ustelik 4bucuk yildir evlenmek isteyen kendisiydi.. Annesi baska konustu oglu baska konustu en son kafayi yicektim ki bitirdik. Ama atlatamiyorum.. Bi soyledikleri digerini tutmadi.. Annesiyle konustu bana tavir aldi, yuzumu gorunce dayanamadi agladi yalvardi.. İnsanlar nasil boyle ikili oynayabiliyo? Yasadiklarimin yuzdekaci gercek? Karsmda yalvar yakar aglayip yapalm diyen mi yoksa annesyle konisup biz zaten anlasamiyoduk diyen mi hangisi gercek o ? Artik dusunmemeye calisiyrm. Kendimi alisverise vurdum, tatil ayarladim fln ama kafamda hala yer ediyo.. Hala kabuslar goruyorum..

@mandaliina kolay değil. Uzun zamandır birlikteymişsiniz. Falatttt Rabbim seni kurtarmış. Bdv de ne konular var kv ile ilgili.
Atlatman zaman alabilir. Bence kendini unutmalıyım, başka şeylere vermeliyim diye zorlama. Bence bu acıttı dibine kadar yaşa. Biz kötü Duyguları, yaşananları hissetmek istemediğimiz hiç hep beynimizin ücra köşelerine atmaya çalışıyoruz. Yani anıyı işlemiyoruz. Sonra o anı bir yıl sonra hoopppp olduğu yerden çıkıp bize aynı acıyı yaşatıyor. Sonra yeniden ben güçlüyüm, üzülmüyorum vs nidaları ile yeniden ücraua gönderiyoruz.
Sana naçizane tavsiyem acını yaşa, Ağla bağır çağır ama beyninin derinliklerine atma. Yoksa Ömrünce başına bela olur.
Ayrıca kurtulduğun için de şükret canım.
Allah yardımcın olsun.

insanın canı değişik şeyler çekiyor ramazxanda..
benimde iftara kadar gözümün önünden ne yiyecekler geçiyor.. ama sofraya oturunca geçiyor suyu içince::)
Kunefeyi cok seviyorum ama malum alip eve getiripde yencek tatki diil sicak sicak yemek lazim
Ramazan girdiginden beri yicem yicem firsat olmuyo
1aksam disarda iftar yaptik onda da doydum sutlac yedim agir olur diye
Evdede ugrasmak isime gelmiyo
Peynirini al kadayifini al
Serbetini tuttur
Eve siparis veince son anda geliyo ya sicak sicak hevesim gecsin bari :)
Dogru soyluyosun cnm
Suan acken cnm cekiyo nefis iste

Acken ben ben degilim galiba.

Sabh 10dan beri disardayim yeni girdim eve.. Yine alisveris yaptim.. Gunes kremi alcaktm karar veremedm almadim onu.. Saclarimi kestirdim ombre yaptirdim.. Gezdim tozdum.. Hayat bu degil ya.. Mutlu olmanin baska yollari olmali

Saclarini merak ettim resim.isterim.ozelden
İyi yapmissin degisiklik guzeldir.
Guneskremi garnier50 guzel canim parlaklik yaglimsi his birakmiyo.

Bak 1ay olmus bile
Degmeyen biri icin uzulme sende
Nasil vazgecebiliyo kac sene sonra o yansın haline.

M maviduvar1 acimi yasarken aklimi kacirmaktan korkuyorum. Dusunsene bi an geliyo ayaklarina kapaniyo nolur yapma ben bi hata yaptim affet ne annem umrumda ne kardesim sadece sen ol hayatimda diye.. Herkesin icinde titreyerek hickirarak agliyo.. Aradan 2 saat geciyk buz gibi bi sesle biz zaten anlasamiyoduk diyo.. Bi an diyo annem seni cok seviyo yarm saat snra diyo ki annemin su su icine sinmemis.. Annesi de bi iyi bi kotu davraniyo. Aklimi kacirmadan kurtuldum cok sukur de bilmiyorum dusunmeyeyim diyorum olmuyo dusunuyorum isin icinden cikamiyorum.. Ya dusunebiliyo musun 3bucuk saatlik yoldan yanlarna gittim taki alcz diye bana orda olmck dediler :) bu kadar vicdansizlar.. An geliyo nefret ediyorum an geliyo cok ozluyorum.. Benide dengesz yaptilar..

@tr-lelli cekindgm zaman atarim tabiki.. Gunes kremi niveanin vardi hem koruyucu hem bronzlastirici yaziyidu ama emin olamadim. Garnier gunes koruyucu ayri bronzlastrci ayri gosterdiler iki tane olunca pahli geldi almadim. Sennki nasil bsy? Malum bn cok beyazim bide

@mandaliina eski nişanlın dengesizmiş. Ne istediğini bilmiyormuş. Allah'ın sevgili kuluymuşsun. O kv ile ömür geçmezdi.
Artık kendini yenileme zamanı. Kendini sev. Değer ver. Kendin için birşeyler yap.
Bi zaman sonra şükredeceksin inşallah.

İnsallah M maviduvar1 cok sagol beni dinledigin icin :) insallah tez zamanda eski neseme kavusurum.. Allah sizlerinde ne duasi varsa su muvarek gunler hurmetine kabul etsin insallah

Evet sen beyazsın.
Cnm garnier 50korumalı kıvam ve koruma olarak iyi gecen yıl 29tl indirimden yakalamstım.
Bu yazda kullandım izmirde.
50den assa alma zaten koruması.
Kıvamı yaglı olmayısı,puskurtmeli olusu, ciltte bise bırakmayisi,kolay emilmesi ve mat durusu hosuma gitti
Ama yuzum icinde ayri kullaniyorum
Yuzum lekeleniyo benim guneste pigmentasyonel bi krem verdi doktor.
Yuzume onu kullaniyorum
Solenta-pigmenta adı.
Buda yuzumu cok guzel koruyo ben gunluk hayatimda da kullaniyorum ama hep kullanmak zorundayim.

Senin tatil nezaman? Nezaman gidiyosun bi de nereye?

İnsallah M maviduvar1 cok sagol beni dinledigin icin :) insallah tez zamanda eski neseme kavusurum.. Allah sizlerinde ne duasi varsa su muvarek gunler hurmetine kabul etsin insallah
Canım yaa Allah dar da sıkıntıda koymasın seni sevgili M maviduvar1 nin dediklerine sonuna kadar katiliyorum
Allah birilerini hayatimizdan cikarip belki bizi koruyo canım.
Bilemeyiz ki.
Acı cekerkende isyan edicekmisin diye belki sınıyo
Her zorlugun ardında kesin bi ödül vardır diye dusunup kendimi teselli ederim hep ben.

Ve mazlumun ahınada inaniyorum illa cıkar.
Sen icini ferah tut
Ve iyi dusun.
Hersey daha guzel olcak canım.

@mandaliina iyi olacaksın inşallah canım.
Âmin Rabbim kabul eder inşallah dualarımı. Bu aralar sürekli birşey için dua ediyorum. Allahım duyar inşallah sesimi.
Tatile nerelere gdiyorsunuz kızlar.

Ben ilk defa dogru duzgun otele gidip tatil yapcmyuzum gunesten lekelenir mi dr gidip yazdrsam mi?
Bugun gordum garnier 32 tl idi zaten gunes kremleri hep o civar..
Tatilde once izmiri gezicem sonrasnda bodruma gecicem..
Agustosta da karadenjz dusunuyorum nasipse :)
Agustos bocegi modundayim ye ic gez ohhh
Sizin tatil planlarnz neler?

O mazlumun ahi elbet cikicak.. Yillar sonra baskasiyla evlenmeye kalktiginda da ayni seyler olacak o zaman ahh mandalinaya naptim ben dicekler.. Kimse onlara ben kadar hurmet etmez iyi niyetli yaklasmaz.. Allah herkesjn gonluns gore versin.. Cok beddua ediyorum belki iyi bisey degil ama kim sebeb olduysa Rabbim iki yakasini bi araya getirmesin.. Hem bu dunyada hem ahirette sorsun hesabini..

@mandaliina iyi olacaksın inşallah canım.
Âmin Rabbim kabul eder inşallah dualarımı. Bu aralar sürekli birşey için dua ediyorum. Allahım duyar inşallah sesimi.
Tatile nerelere gdiyorsunuz kızlar.

@mandaliina cnm bu gunes leke yapiyo artik gunes kremsiz cikma derim izmir ve ant. Zaten cayır cayır
Ohh izmirler bodrumlar
Bodruma ve kibrisa cok gitmek istiyorum banada nasip olur umarim.

Ben izmire gittim 1hafta zaten biliyosunuz
Agustos 5 gibide karadenize gidicem ayin 20-25ine kadar gelmem
Suan planda esimle yola cikip(geze geze) bi kac gun degisik illerde vakit gecirip oyle annemin memleketine gitme fikrim var
Gecen senede oyle yapmistik
Esim donuyo ben annem kuzen oglus devam ediyoruz tatile erkeksiz
Ama fikirler degisirmi bilemem ama karadenize gidicem esimlemi esimsiz mi birazda esimin is durumuna bagli.
5gun yeter bana diyo o.
Baska bi yere gidemem sanirim seneye artik
Oglusun okul kaydi var okul kiyafeti s
Donunce ancak onlari hallederm.

Biz de az önce yaptırdığım rezervasyonla ( gayet plansız ramazanda olması hiç içime sinmiyor ama oğluşum çok istedi) bi geceliğine otele gideceğiz. Denize yakınız zaten. Bir ay sonra bir haftalığına Fransa'ya gideceğiz. Sonrasında da büyük ihtimalle Ege'ye. Marmaris olabilir. Henüz Tarih ve güzergah tam olarak belli değil.
Herkse iyi tatiller.
Önce namaz kılıp sonra sporumu yapayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…