- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
hadi yaa.. canım bencede sen al başını git.. bekleme kimseyide..Ekürimm kolay gelsin Allah yolunuzu acık etsin canım
Cok dinlen kafanı dagıt
Gez dolas,bahcede otur,aksam bocuklerin sesini dinle, kizcenle hasret gider,miss gibi dogal seyler ye.
Ayran ic yerime :)
Bol oksijen mis mis
Benim.moralim bozuk bizim su tatil isi yatcak gibi
Kimsenin gunu kimseye uymuyo
Kayitlar,izinler birbirine girdi.
Sytan diyo bas git kimseyle ugrasma
En sonunda oyle yapcam.
Cok sinir oldumhadi yaa.. canım bencede sen al başını git.. bekleme kimseyide..
inş canım.. içerim ayranda:)betüşümü çok özledim ben ya
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inş..
yani eşin ne yapsın canım:))Cok sinir oldum
Dun esimede soyledim
Gelen gelir gelmeyen kalsin ben koca agustosu ist geciremem dedim.
Baya sitem ettim(adamin ne sucu varsa)
Ben naaptim ben herseye uyarim diyo.
Bakalım nolcak.
Olsaydi bi evim yazligim acat kapisink girerdim
Kimseyle ugrasmazdim dedim.
Ouff hep beni buluyo ztn.
Gittim gittim gidenezsem bir daha gidemem zatenyani eşin ne yapsın canım:))
haklısln bekleme dediğim gibi ya.. al oğluşunu git canım..dinlen keyfine bak-..
seninde okul kaydı falan işin olacak.. onlar müsaitkende sen olmaycaksın.. sen kendin ne zaman müsatisen git canım ya..
Canım ben annem oglum esim dayım kuzenim gitcektiktr_lelli arkadaş grubuyla mı çıkacaksınız tatile.
Biz de arkadaşlarımızla konuştuk beraber çıkalım diye. Ramazanda hiç görüşemedik. Şimdi rezervasyonda yaptıramıyoruz. Onlardan haber yok. Bayramdan sonra ben arayıp soracağım artık.
O gidip yaptirmam gerek orda olmam gerek diyip duruyo ben anlamadim kiaman boşvercen canım o zaman. al eşini çocuğunu git .. annende gelirse..onu da al..
ama kuzenin de gelebilir.. üniv. kayıtları e kayıt sistemi ile oluyo artık. okula gitmesine gerek yokki. öyle biliyorum ben..
Bukadar karisik degildi aslindaAmannnnntr_lelli pek karışıkmış.
Şnşallah bi orta yol bulursunuz.
Ben de şimdiden pişman oldum arkadaşlarla konuştuğumuza. Bayramdan sonra arayıp soracağım. Olmazsa ben reErvasyon yaptıracağım.
işte bugün biaz dersaneleri araştırcak bakıcak..canım bu öenmli bir kara ya.. ya gidecek sevmediği istemediği bölümü sırf puanı ona yetiyo diye okuyacak.. yada bir yıl daha kalacak. dersaneyle olur diyo.. sorularımı çözdreyim yeter diyor..dersanenin kalitesi falan öenmli değil diyor.. sadece sorularını çözdürmek daha disiplinli olmak gibi.. bilmiyom canım.. biz ona bıraktık.. kendi bilir artık.. bir netleşse durumu benimde kafam rahatlasa artık..Ekürimm napicaksiniz peki
1yil daha mi hazirlanacak ?
Umarım hayırlısı neyse o olmustur hakkinizda canım..işte bugün biaz dersaneleri araştırcak bakıcak..canım bu öenmli bir kara ya.. ya gidecek sevmediği istemediği bölümü sırf puanı ona yetiyo diye okuyacak.. yada bir yıl daha kalacak. dersaneyle olur diyo.. sorularımı çözdreyim yeter diyor..dersanenin kalitesi falan öenmli değil diyor.. sadece sorularını çözdürmek daha disiplinli olmak gibi.. bilmiyom canım.. biz ona bıraktık.. kendi bilir artık.. bir netleşse durumu benimde kafam rahatlasa artık..
Teskler ..Elbette devam..biz burada sadece diyet olarak degil gene aohbette yapiyoruz..katilabilrisun tabikide..Merhaba kizlaar,
Konunuzu ara ara takip ediyorum, ve anladigim kadariyla ramazan boyunca diyet yapanlar icindi bu grup.
Sohbetinizi begenerekden acaba bu konu bayram sonrasida devam edicekmi diye merak ettim?
Merhaba hosgeldiniz.Merhaba kizlaar,
Konunuzu ara ara takip ediyorum, ve anladigim kadariyla ramazan boyunca diyet yapanlar icindi bu grup.
Sohbetinizi begenerekden acaba bu konu bayram sonrasida devam edicekmi diye merak ettim?
Lellicim cnm benim..ayni beni anlatmissin..ayni ruh halindeyim..bu arada tercihlerimizi yaptik..dersane hocasi seneye birkma demis israrla..kafasi karisti .son karar olarakda tercihleri yaptik hayirlisi ins..kocaeli sakarya bir kacda vakif %75 burslu yazdik..bakalim Rabbim ne cikaracak karsimizA..cok bunaldim..yarin kismetse gidicez..betuse kavaucaahim ins cnm..bu arada son tartim asagida ekde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?