- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Kuzummm sen eridin gittin bi veremeyen beeeen.
Mandalinamda eridi.
Hala regl olamadim
Test aldim bugun
Ayy sabah bi arkadasim whatsapdan yazdi seni ruyamda hamile gordummm diye
Hemen ecz. Gittim
Test negatif cikti
Ama 1hafta gecti ya.
Niye boyle oldum anlamiyorum.
1hafta daha olmazsam dr. Gidicem.
Ben seni bugun gittin sandim.cnm ya
Olsun kavus kizcen ozlemistir.
Beyzos adina sevindim.hadi hayirlisi
Nezaman yerlesme sonuclari aciklaniyo?
Ben bayram gelmis neyime havasindayim.
Ben anladim ki boyle negatif dusundukce sıkıntıları uzerime cekiyorum.
Bugun karsi komsuma (dolmaci abla :)) burma baklava yaptim.
Esimde evdeydi.
Ne temizlik ne bisi yan geldim yattim
Bana bayram gelmedi
Hadi hayırlısı o halde.Konu başlığı süpermiş bende bugün niyet ettim diyete :) hadi hayırlısı...
Aa gercekmi hala regl olmadinmo canim.
Belki ramazandan dolayi olmustur ya bebis yoksa ..hayirlisi ..stres yapma oda daha da geciktirir...
Benimde gecen ay3gun gecikti..ya havalardan ya hormonlardan/(kadinlarin vilesiiste:;(
Ewet beyza tercih yapti canim..artik bitti
Ins hepimiz icin hayirlisi olur ya..
Bakalim cokda istemiyo ist disi tirsiyomu ne .mutlu degil ama cok calisip seneye ista geceem diyor ins olur.
Rabbim hayirli kapilar acar ins canimya
Bklm..daha gitmedik cunku esim gec geldi bugun
Cikamadik yarin saat 4arabasiyla gidicegiz jns..aksami bulur yabi betusume kavusmam ..gec olsunda guc olmasin jns
İyi bayramlar kizlar..
Sinirimden ölüyorum.. Malum bayran herkes nisanlin nrrde diyip durdu.. Kem kum herkese yok olmadi falan aciklama yapcm diye ugrastim. Kimi yerde gozlerim doldu kimi yerde insanlari azarladim sizene yorum yapmayin artik napcalsiniz diye..
O kadar kizginim ki ona keske suan yanimda olsa da girtlagini ellerimle sikabilsem.. Keske öldürebilsem onu.. Onun pisirikligi yuzunden ben bugun yerin dibine girdim ya, eve aglayarak döndüm ya keske bogazini sikabilsem.. Oysa daha 2ay once Allahim benim omrumden al on ver diye dua ederdim.. Adam rahat tabi ailesnden uzak bayrmda fln gitmz millete aciklama da yapmaz boylece.. Allahim sorsun ya sorsun!!! Yarin hickimseye gitmicem
Sagol cnm.sanada iyi tatiller
arkadaşlar merhaba bi derdim var 2 gün önce 66 gösteren tartım bugün 68,6 gösterio hemde spor ve diyetle kafayı yicem 2 günde bu kadar ödemde olmaz bişey söyleyin bana yaa
benşubat ayında 75 kg ile başladım diyete ramazan başında 65 olmuştum. ramazan boyunca 65-66 arası hep gittim geldim. şimdi bu ne demek oldu anlamadım. eşim de çıktı sabah tartıya onu normal gösterdi. bende maydanoz alcam bugün kiraz sapıyla kaynatıp içicem haftasonuna kadar düzenli olarak. ödemse gider heraldeRegl donemlerinde olabiliyo
Tartinizin pilini degistirin
Baska bir tartidada ayni gosteriyosa ödemdir.
Yediklerinize dikkat edip +spor -leri gormeniz lazım
Bir dE basen,bel,gogus olarak ölcun kendinizi sıkılasmıs olabilirsiniz.
Kilo veremeyip sıkılasan bi cok insan var.
Kas oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?