Kuzu hosgeldinselam kızlar nasılsınız napıyosunuz?
KIZLARIMCANLARIM ablacım kızına hayırlı olsun bölümü.. benim oda arkadaşım da aynı bölümü okuyor sonrasında girmek istediği biyer var maaşları 15 bin gibi bi rakammış :) inşallah oralar senin kızına da nasip olur :)
tatilden döndüm pazartesi işe başladım öfff amma iş birikmiş be.. bide haftaya cuma arkadaşın düğünü var sanıyordum meğer bu cumaymış.. ne giycem ne yapacam hiçbirşey bilmiyorum. hem günlük de kullanabileceğim bişeyler olsun hemde düğünde çok özensiz olmayayım istiyorum. herkes abiye falan giyecekmiş ama hiç benlik değil yanapsam bilemedim 2 günüm kaldı
Dr verdi bana ben kullanmazdim hicayakkabı çok güzelmiş canım..inş bulursun..
avm ler serin olur.. çık ya hava alırsın biraz.. iyi gelir..
aslında güneş koruyucusuz çıkmama lazım hepimiz için.. artık güneş zararlı ya.. bende sevmiyoum güneşi.. benimde almam lazım .. bitti evdeki.. özellikle betüş için..beyaz tenli oda..evt hava durumuda dedi zaten çok sıcak derece ama poyraz esecek rahatlatacak dedi..
hoşgeldin canım . oh mis tatilinide yaptın geldin.. Umarım iyi gelmiştir sana.. beynini boşaltıp resetlemişsindir inş..İnş canım ya.okumak güzel ama sonucu görmek dahada güzel.. inş iyi yerlere gelir ..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inş.. sağolasın..tatil sonrası işe gelmekde ayı bir işkence dimi:)selam kızlar nasılsınız napıyosunuz?
KIZLARIMCANLARIM ablacım kızına hayırlı olsun bölümü.. benim oda arkadaşım da aynı bölümü okuyor sonrasında girmek istediği biyer var maaşları 15 bin gibi bi rakammış :) inşallah oralar senin kızına da nasip olur :)
tatilden döndüm pazartesi işe başladım öfff amma iş birikmiş be.. bide haftaya cuma arkadaşın düğünü var sanıyordum meğer bu cumaymış.. ne giycem ne yapacam hiçbirşey bilmiyorum. hem günlük de kullanabileceğim bişeyler olsun hemde düğünde çok özensiz olmayayım istiyorum. herkes abiye falan giyecekmiş ama hiç benlik değil yanapsam bilemedim 2 günüm kaldı
haklısın canım.. bir an önce almam lazım..Dr verdi bana ben kullanmazdim hic
Gecen sene omuzlarimda 5-6tane minik leke oldu
Cildimde hassas sanirim simdilik kullaniyorum bakalim
Tatilde zaten deniz suyu yakiyo gunes kremsiz gezmiyoruz mecbur.
Seninde ten rengin acik renk koru kendini
aynen ablacım kah iyi geldi kah ordan birilerine anlattım herşeyihoşgeldin canım . oh mis tatilinide yaptın geldin.. Umarım iyi gelmiştir sana.. beynini boşaltıp resetlemişsindir inş..İnş canım ya.okumak güzel ama sonucu görmek dahada güzel.. inş iyi yerlere gelir ..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inş.. sağolasın..tatil sonrası işe gelmekde ayı bir işkence dimi:)
bence abiye giyme sık bir pantolon şık bir bluz oldu bitti.::)
çok sevindim canım.. he şöyle yaa.. hayat devam ediyor..bu arada bodruma gittim gayet güzeldi :) yüzme bilmiyorum çok utandım bu kış yüzme kursuna gitmeye karar verdim.
hayatımla ilgili ciddi kararlar aldım yapılcaklar listesi hazırladım aklımdan :)
Ehliyet alınacak
yüzme kursuna gidilecek
bide yatırım planlarım var inşallah Allah yüzüme bakar da alnımın akıyla çıkarım işin içinden :)
iyi yapmışsın.. sıkıntılar paylaştıkça azalır.. mutluluklar da paylatışkça çoğalırmış..hayırlısı olsun canım senin için..aynen ablacım kah iyi geldi kah ordan birilerine anlattım herşeyinasılsa bidaha görmeyecem diye..
ama sunu anladım ki suan ıcın ben sehır degıstırsem de oradakı insanlara başıma gelenlerı anlatıcam halbukı ben kımse onları bılmesın ıstıyorum..
yavas yavas alt yapısını yapıp 4-5 yılı sehrı degıstırme kararı verdım ınsallah altından kalkabılırım
AYNEN BENDE BAYILICAMMMAiyyy bayilcam simdiii
Heryer.mi sicak olur her yer.mi
Klimada.yok
Bi vantilatorum vardi emektar onuda benim saftirik dukkan varken dukkana goturmustu ordan abisine kaldi
Zaten benim kocam elindeki avucundaki vermeye pek meraklidir
Ayyy sinirlenmicem sakinim
Derin nefes alip vercem hatta ama nefes bile alinmiyooo beeeee bu nedir
rabişcim beyza sizin oraya geliyor:)Evet çok sıcak ya
canım benim aynen ya.. işyerin de daha rahatım..Esiyoda sicak esiyo
Ben boyle bi hava gormedim ya
Biletlerimiz ayin 10una alindi
Daha da bisi cikarsa valla gitmicem.
Valizide hazirladim acmicam :)
Nolursa olsun artik
Koy efil efildir simdi deniz dibimizde en azindan.
Sıkıntıdan,sicakdan catlıcam simdi
İs de yapasim yok yatiyorum sirtim terliyooo
Oturuyorum sikinti basiyo
Dus almakdan da fenalik geldi
Saclarim islak geziyorum tum gun
Tv de izlenmiyo
Balkona cikcam uzerimi giyinmek zorundayim malum evde sort falan.
Kisin yazzz gelsinnn die ettigim isyanlarin yuzunden bu biliyom ben
Evrenin. #alsana yaz deme sekli.
Canin sen betusu niye getirdin kalsaydi anneannesiyle.köyler ah köylerr.. efil efil olmamaı hiç.. betşüm bile bunaldı..doğu dürüst uyymadı bile çocuk sıcaktan ya.. hep mızıl mızıldı geceleri.. o uyuyamayınca bende aynen uyuyamadım.. neyse inş sağlıcakla varırılar.. rahat rahat uyurlar bu gece inş..
sağol cnm ya.. annemlerin ist. da işleri vardı.. beraber geldik. kimse kalmamıştı orada mecbur geldi anlıyacağın..İşleri dün bitti. bugün dönüyorlar işte.. yoksa niye getiriyim buraya.. çok bunaldı zaten burada.. sıcak bir yandan yalnızlık bir yandan..gerçi karşı komşumun kızı var akranlar.. onunla vakit geçirdi ama tüm gün olmuyor tabi..neyse sağlıcakla varsınlarda..Canin sen betusu niye getirdin kalsaydi anneannesiyle.
Yavrucak bunalir tabi
Benim oglumda cok sıkılıyo
Alıp bir yerede goturemiyorum
Kazasiz belasiz varirlar umarim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?