Nİyet ettim diyet etmeye.

sıcaakkkkk çoookkk sıcaaaaakkkk..
asfltta yumurta pişircemmm.Allahım sen yardım et bu sıcaktaa!!
Oyle canım disari cikmak eziyet
Sen mecbursun ama Allah yardimcin olsun.
Dun kadikoye gittim ama saat 6da falan hala cayir cayirdi ya.
Suan heryer acik essede sıcak esiyo
Yemek yapcam nasil yapcam dusunuyorum.
Bana kalsa hafif bisilerke gecistiririm ama mecbur yapcam esime.

Bu hafta boyle sanirim hava

tr_lelli canım o kayıt işlerine eşim bakıyor genelde.
Şehrin en iyi okulu benim evin dibinde. Hayatta bi kere şansım tuttu. Insanlar buralardan ev kiralıyor o okul için. Oraya kayıt yaptıracağız inşallah.
Sen ne düşünüyorsun

Neguzel ya cok sanslisin
Bizim bu bolgenin "iyiokul" adı altindaki okuluna esimin arkadasi atandi
Heveslendim bende yillardir aile dostumuzdur ing. Ogretmeni
Okul iyi bir okul olabilir fakat siniflat asiri kalabalik, siyaset hakim okulda dedi biz sok olduk.
Nasill ya dedik anlatti.
Siniflarin iyi okul diye diye herkesin nakil aldirip 45kisiye ciktigini
Kadin ve erkek ogretmenlerin ayri ayri ogretmenler odasi oldugu vs vs detaya girmim mimliyolar beni.
Baya bisi anlatti
Sogudum.
Yakinimdaki devlet okuluda buranin en iyisi orasi cikti zaten
5dk uzaklikda merkezi yerde carsi ici
Orda baslicaz sanirim.
Özele zaten veremem
Dershaneden bozma ozellerde icime hic sinmedi
Hayirlisi olsun

Sabah kahvalti yapmadim
Koyden ekmek gelmisti
(Vakfikebir ekmegi) disini cok sviyorum ben icini yemedim disindan abartarak baya yedim.
Onla duruyodum
Sonra canım kısır cekti
Bol acılı

tr_lelli ben özel okul düşünmüyorum. Zaten 3 tane var. Ve hiç birinin belli bi başarısı yok burası orta düzeyde bi şejir. Çoğu insan çocuğum özel okula gidiyor demek içi yolluyor.
2 hafta sonra özel öğretmenden ders almaya başlayacak. Konuları toparlaması için. Haftada 3 gün ikişer saat ders alacak. Öğretmenden memnun kalırsak devam ederiz belki.

En guzeli
Gecen sene benimkide dershanedeydi bu sene vermeyi dusunmuyorum.
Ama yazin hic tekrar yaptimi? Tabiki hayir.
Yan geldi yatti
Umarim konulari unutmamistir

En guzeli
Gecen sene benimkide dershanedeydi bu sene vermeyi dusunmuyorum.
Ama yazin hic tekrar yaptimi? Tabiki hayir.
Yan geldi yatti
Umarim konulari unutmamistir
Canım ben de yazın başında plan yapalım azıcık kitap oku falan dedim olmadı. Hatta konu açtım burada. Yorumlardan sonra hiç bulaşmadım. Unuttuysa bile öğretmen hatırlayacak ona Güzelce...

Canım ben de yazın başında plan yapalım azıcık kitap oku falan dedim olmadı. Hatta konu açtım burada. Yorumlardan sonra hiç bulaşmadım. Unuttuysa bile öğretmen hatırlayacak ona Güzelce...
Genel tekrar yapmis olur guzel olur

selamlar.. rabia hoşgeldin canım.. nasılsın?
lellim evet mecbu çıkıyorum.. ama işyeri daha serin aslında klimalı::)
ama iş olunca dılarda çıkıyoruz alev alev sokaklar.. Rabbim yardımcımız olsun.. Hayır olsun bu sıcaklar inş..

Gunaydın canım
Sanki bugun daha serin gibi
Esiyo en azindan
Benim de cikmam lazim
Bi yere borcum var onu vercem uzerime yuk gibi oldu.
Bir de benim yuzumu gunesten korumam lazim nasil olcaksa artik gunes kremsiz cikmiyorum disariya leke olusuyo kizariyo yuzum
Bide bu sene bu cikti basima.
Bi ayakkabi begendim onunda numarasi yokmus
Onu sorcam getirebilirlermi
Aynisi dan kadikoyde baktim yok
bu

Esofmanla falan pek begendim.
Avm gezmem lazim ama coooom sıcak

ayakkabı çok güzelmiş canım..inş bulursun..
avm ler serin olur.. çık ya hava alırsın biraz.. iyi gelir..
aslında güneş koruyucusuz çıkmama lazım hepimiz için.. artık güneş zararlı ya.. bende sevmiyoum güneşi.. benimde almam lazım .. bitti evdeki.. özellikle betüş için..beyaz tenli oda..evt hava durumuda dedi zaten çok sıcak derece ama poyraz esecek rahatlatacak dedi..

selam kızlar nasılsınız napıyosunuz?
KIZLARIMCANLARIM ablacım kızına hayırlı olsun bölümü.. benim oda arkadaşım da aynı bölümü okuyor sonrasında girmek istediği biyer var maaşları 15 bin gibi bi rakammış :) inşallah oralar senin kızına da nasip olur :)
tatilden döndüm pazartesi işe başladım öfff amma iş birikmiş be.. bide haftaya cuma arkadaşın düğünü var sanıyordum meğer bu cumaymış.. ne giycem ne yapacam hiçbirşey bilmiyorum. hem günlük de kullanabileceğim bişeyler olsun hemde düğünde çok özensiz olmayayım istiyorum. herkes abiye falan giyecekmiş ama hiç benlik değil ya napsam bilemedim 2 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…