:)sağol canım inş yaa..
zaten sadece koltuk takımı ve bir ünite düşünüyorum.. eşya doldurmucam artık.. masa bile düşünmüyoum..mutfak masası yeter.. kim geliyorki yemeğe yabancı kimse..annemler abimler kardeşimler en fazla.. mutfak masam yetiyo bize.. inş canım kısmet inş.. sağolasın.. Allahım güç kuvvet versin sana ya.. oyoyy sen burdan yazmışssın ben okurken yoruldum:))
Günaydın cnmayy bayılırım çikolatalı pişmaniyeye:))benim içinde ye canem..
Allah kolaylık versin işlerinde sana.. özeniyorum birileri temizlik yaparken..
bende hafta sonu aslında mutfakdan yavaş yavaş başlasam iyi olacak..
izinde bitiremicem yoksa..
buzluğu boşaltmam lazım..malum kurban geliyor.. benim buzluğum çok büyük değil.. o yüzden bişiler bile koyamıyorum..eski dolabımın büyüktü buzluğu herşey koyuyordum..ama bu küçük.aslında ufak bir dfriz alsam iyi olurda kalabalık istemiyorum evde. mutfak küçük zaten..neyse ..benimde temizlik büyük olacak kısmetse. duvar kapı cam silincek..tüller yıkancak..koltuklar sandalyeler yıkancak. minderler kırlent kılıfları vs yıkancak.. fayanslar silincek.. blablaa..iş çok.RAbbiim güç kuvvet versinde hallederiz inş..okullarda açılcak bayram sonu.. genel bir kış temizliği olcak inş..
bizde dün akşam sinemaya gititk eşimle..
ben korku film severim.. hablis 2 diye bir film vardı.. ona gititk. ama baya etkilendim bu kezrahat uyyamadım yav
neyse bu arada herkese günaydıınn..
hayırlı sabahlar..
feraceli mandi nerdesiniz kuzular..?
Cok sevindim senin adına canımkızlarrrr nasılsınızzz
tr_lelli kuzum iyi gezdin vallahi oh sefan olsunn
KIZLARIMCANLARIM ablam burdayızz :) bende gittim hables2 ye o kusma sahnesi baya iyiydi sonra ordan aldı yedi falan..
kızlar malum ehliyete yazıldım çevremdeki bi çok kişi araba kullanmayı öğreteyim bahanesiyle yanaşmaya çalışıyor. yıllardır dost bildiklerim açılmaya fln başladıçok üzücü...
cuma günü izmitten arkadaşım gelcek burayo gezdircem cumartesi karadeniz turu için yola çıkcaz inşallah :)
sonraki haftaya izmit planım var sonra abimin düğünü fln derken baya koşturmacalı günler yaşıyorum ve bu bana çok iyi geliyor :)
oyoyyy dün çok yodun canım kendini ya.. koaltukdu halıydı sildin.. hal kalırmı tabi..Günaydın cnm
Buzluk olayı evet ya
Benimde elden gecirmem lazım kurban icin
Bende difriz ve buromatik istiyorum ama mutfak dedigin gibi yer yok
Kollarımı kaldıramıyorum ya cok acıyolar
Esime kahvaltı verdim gitti yattim geri
Mutfagida sildim bi camı kaldı
Mikrodalga,fırın,ocak ic dıs temizlendi
Buzdolabina daha bakamadim ama
Nasıl sıcak vurdu odayada sabah günesi pofs.
Oglus da uyutmadi saat 9da uyandi kahvalti diye
Cilek kokusunun izleyemedigim diger bolumunude izledim :)
Aksam yeni bolumunu izleyebilirim artik.
Dısarı cikip diger eksikleride almam lazim
Liste baya kabarık ama ancak aksama dogru cikarim
Simdiden esime bayramda bi yerleremi gitsek diyorum(doymadı gözum anacım)
Günübirlik kacarız ancak sanırım
Oglusun okul kiyafeti,ayakkabisi,canta,kirtasiye ihtiyaclari ouff bi suru eksik var
Hepsi para
Güne de girdim bu hafta gün parasi verilcek
Daha
Ekürim betus 1e mi basliyo anasinifimi?
bende çok sevindim senin adına canım.. daha çok toparlnırsın kafan dağılır inş..kızlarrrr nasılsınızzz
tr_lelli kuzum iyi gezdin vallahi oh sefan olsunn
KIZLARIMCANLARIM ablam burdayızz :) bende gittim hables2 ye o kusma sahnesi baya iyiydi sonra ordan aldı yedi falan..
kızlar malum ehliyete yazıldım çevremdeki bi çok kişi araba kullanmayı öğreteyim bahanesiyle yanaşmaya çalışıyor. yıllardır dost bildiklerim açılmaya fln başladıçok üzücü...
cuma günü izmitten arkadaşım gelcek burayo gezdircem cumartesi karadeniz turu için yola çıkcaz inşallah :)
sonraki haftaya izmit planım var sonra abimin düğünü fln derken baya koşturmacalı günler yaşıyorum ve bu bana çok iyi geliyor :)
Ha söyle yahuehliyete yazılmak bile iyi gelditr_lelli baya toparladım :) meğer ne çok fedakarlık yapmışım.. değmiyor arkadaş..
o kadar çok geziyorum alışveriş yapıyorum ki param kalmadı artıksanırım finans topiklerinde gezinme vaktim geldi..
sen nasılsın ruh halin nasıl :)
oyoyyy dün çok yodun canım kendini ya.. koaltukdu halıydı sildin.. hal kalırmı tabi..
olsun son fırsatlarıda değerlendir canım. kış gelicek.. fırsatınız varsa gezin gitsin:)
okul ayrı bir masraf zati..
Rabbim kolaylıklar versin bize..
canım betüş 1 e gidecek..2 yıl kreşe gitti zaten.. normal yaşında 2009 doğumlu..
sorma onun stresi beni geriyor.. bundan sonra ben çocukların eğitimine çalışcam:)
Bakalım cnm kısmetbende çok sevindim senin adına canım.. daha çok toparlnırsın kafan dağılır inş..
aiyy sorma ya. benki korku filminden etkilenmem ama 3 harflilerin olunca tırsıyom biraz..evt ya kustu yedi.. birde o çarpılma sahneleri falan son sahnelerde berbattı.. ya hablis ya habliss ıyyybu gece rüyama girdiler ya gözümü kapattıkça gözümün önüne sahneler uçuştu haftayada dabbe6 viyona giricekmiş.. ama 5 e gitmiştik tırstık.. herlade6 ya gitmeyiz
aynen canım.. köy hayat bambaşka.. eskiden çokda özenmezdim aslında.. sıkardı beni çok sessizlik. gidip gezip gene istabula dönmeyi severdim.. ama yaş ilerledikçe ve istanbul kalabalıklaştıkça köy hayatına özlem duymaya başladımBakalım cnm kısmet
Köyde bahcedeki ocagi yakmis ekmek pisiriyolardi okadar imrendim okadar kıskandim ki onlari belki onlarda bize imreniyolardir
Nekadar sansli nekadar stressiz nekadar secilmis olduklarinin farkinda degiller
Dedikodu yok
Trafik yok
Stres yok
Kafan mi bozuldu git denize otur agla
Tak kulakligini cek icine oksijeni
Pisir ekmegini demle cayini otur denize karsi
Orda zaman geciyo bi sekilde hic de özlemedim ist u
Tek sıkıntı evin eski ve esyasız olma
Degerini bilmiyolar o ayri
Hepimiz öyleyiz cnm herseycocuklar icin
Hayirli olsun ozaman betusun okulu
İlk donem zorlanirsin belki biraz sonra gecer.
Ben korku filmi izleyemiyorum panikatakdan dolayı
Ama merak da ediyorum.
Cok haklısın canımaynen canım.. köy hayat bambaşka.. eskiden çokda özenmezdim aslında.. sıkardı beni çok sessizlik. gidip gezip gene istabula dönmeyi severdim.. ama yaş ilerledikçe ve istanbul kalabalıklaştıkça köy hayatına özlem duymaya başladımistanbul acayip doldu taştı inan çekilcek çile değil artık.. ama şuan için mecburuz..işimiz burada.. Rabbim nasip ederse şayet emekli olunca kaçarız bualardan..
Öyle herşey çocuklar için.. buna şükür..Şükü ki işim var çalışabiliyorum.. çalışmasam dahada zorlanırdık..
Rabbim yeter ki sağlık güç kuvvet versin..çalışmayı seviyorum..
Ne cabuk yasanada günaydın cicim..
hayırlı sabahlar.. evet zaman su gibi:/(
oyy canım..çok geçmiş olsun.. dişde fena.. ben bile dişçiden çok tırsarımNe cabuk ya
Bayrama kadar okula hazirlik telasesi artik
Sonrada okul kosturmasi
Betusun okula gidip gelmesi falan nasil olcak cnm
Sen calisiyosun ya nasil halledebilecekmisin
Ayy yakin olsaydik valla hic usenmez goturur bakardim.
Dun esimle hesap yapiyoruz 300tl rahat harcanir dedik
Oglusu bugun bi de disciye gotrcem
5tane curugumuz var napar dr.bilmiyorum
Korkuyodu ve ihmal ettim
Konustum anlattim razi ettim
Baklim nasil yapcak cekcek mi?
Onada baya para gider
Saglik icin olunca acimiyorum gerci
İnsallah durur aglamaz zorlamaz beni
İgneden korkuyo malum bakalim.nolcak
İyi bari cocuk emanet etmek zoroyy canım..çok geçmiş olsun.. dişde fena.. ben bile dişçiden çok tırsarımyavrucuk ne yapsın Allah kolaylık versin..
inş dişçinin eli hafifdirde kolaycacık atlatırsınız..
canım betüş öğlenci olacak. yarımgün okula vercem..
karşı komşumun da kızı 1 e gidecek.. oda çalışıyor.. beraber bir kadın ayarlıcaz .. 2 kişi var.. anlaşırsak inş..2 sinden biri bakcak.. sağolasın canım.. keşke yakın olsak.. gözüm hiç arkada kalmazdı inan ki..
bakalım stresliyim zaten..
bayram sonu haftası izin alcam ..betüş için..
1 hafta ben getirip götürürüm.. alışır inş o arada da..betüş rahat maşh.. ben daha beterim
anne ben kreşe bile alıştım okulamı alışmıycam diyor kuzum benim ya
Rabbim yardımcım olsun inş..
beyza da olmaycak ya burda.. aslında samimi bir komşum var.. ona teklif etsem gözüm hiç arkada kalmaz.. ama kabul edip etmeyeceğini bilmiyorum.. bilsem hiç başkasını düşünmem .. oiyy kafam bi dünya canım bu konu dada.. daha kaydını bile yaptımadım..yarın inş bi gidiyim diyorum öğle arası kayıt için bakalım..dediğin gibi okulda masaf.. kıyafeti defteri kitabı..beyzanın ayrı onun ayrı..abbim kolaylık versiin bizlere inş. aminnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?