ohohh Allah kolaylıklar versin canım..Ekürimmm sagol tatlım
Kahvalti yapiyo pasa ben yine yapmicam canim bisi istemiyo
Birazdan arkadasa gecicez oglusla evi yakin onla beraber okul kaydına gidicez.
Okul kiyafetlerini sordum
Tshrtler 18
Pantolon 35dediler.
Cifter almam lazim malum kirleniyo falan
Onu nezaman alirim bilmiyorum
200tl daha vercem doktora
Okuldan bisiler isterler simdi ouw
Sonra gelip oglusun odasini temizleyip silcem halisini sermedim daha yatagini dolabini falan cekip silmeden icime sinmedi onlari halletcem
Pasa elmali kurebiye istedi ona kurabis yapcam
Yemegim yok
Yardırırım artıkk
İnsallah regl de geldi karnim yine kocaman olduohohh Allah kolaylıklar versin canım..
bende haftaya almayı düşünüyorum betüşün eksiklerini..
çanta beslenme kıyafet ayakkabı .birde kot mont almak istiyorum..
havalar hafiften serinler artık.. bu mevsimde iyi oluyor kont mont..
oh valla sen baya baya az yiyorsun canım.. gider senin kilocuklar:))
AYY bnede regli oldu ya.. aslında bugün falan bekliyordum ama cuma oldumİnsallah regl de geldi karnim yine kocaman oldu
Okulla beraber bende tekrar yuruyup tutcam gagami
Ayy canta mont da var dimi daha
Al da al bitmez daha
Sglik olsun bakalim
Canım sileye nasil gidiliyo?AYY bnede regli oldu ya.. aslında bugün falan bekliyordum ama cuma oldumaynen benimde karnım davul gibi ctesi ağrımda vardı.. cmartesi bide eşimle şileye gittik.. birde yağmura tutulduk.. şemsiye almıştık yanımıza ama o kadar yağıyodu ki ıslandık şapır şapır ayaklarımız su oldu kot kapım vardı üstümde..sağ kolum vıcır vıcır su sıkınca resmen su çıkıyordu kapşonu falan:.bi söylendim bir söylendim eşime.. yazık sonra üzüldüm adam beni gezmeye götürdü çok söylendim.. halbuki onun günahı ne sonra pişman oldum..yinede güzeldi.. bir anı oldu bize gene::))akşam 8 arabasıyla dönecektik.. ama dayanamadık 16.30 arabasıyla döndük.. ama yağmurdan trafik vardı sel olmuş bazı yerlerde.. akşam 8 de ancak geldik eve.. ne gündü be:))
Vayyy karadenizi gezdinnn dimekk seni kacak seniiiselam kızlarrr
mükemmel bi tatilden döndümm..
karadenizi adım adım gezdik.. çok güzel arkadaşlıklar edindim.. hiç dönmek istemesemde bugun işbaşı yaptım.. sizde ne var ne yok?
hoşgeldim mandicimmm.. oh süper.. senin adına çok sevindim.. seni böyle görünce mutlu oluyorum inan ki... baya baya iyisin atık.. hep böyle ol emi:)selam kızlarrr
mükemmel bi tatilden döndümm..
karadenizi adım adım gezdik.. çok güzel arkadaşlıklar edindim.. hiç dönmek istemesemde bugun işbaşı yaptım.. sizde ne var ne yok?
Sen turla mi gittinnn?günaydın kızlarrrr
lellimmm harika görünüyo kurabiyelerin.. ben diyeti miyeti bıraktım tartılmıyorum da :\
nereleri gezdiiiiiim
Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Sinop ve Gürcistan/Batum :))
hepsi birbirinden güzeldii... Rizede rafting ve zipline yaptık çok eğlendim..
Trabzon ve Rize büyüktü yaşanılabilir geldi bana,
Sinop ve Ordu güzeldi sevimliydi oralarda da yaşanılır..
Samsunun nemi çok fazlaydı ama harikaydıofff hepsi birbirinden güzeldii...
Artvinde Karagöl diye biyere gittik muhteşemdi, rehbere beni burda unutun noluurr dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?