Nİyet ettim diyet etmeye.

aiiyyy sakın makinede yıkama canım.. yün yoganı makişne çekmez.. makineni bozarsın Allah korusun sakın sakın..yün suyu çekince dahada ağırlaşır.. amman haa..boşver.. ya kuru temizlemeye ver.. yada içini boşalt. kendi yap.. ama maikende yıkanmaz canım.. amamn diyim..

İnternette arastirdim eet cnm yikamak makineye zarar verebilirmis
Battaniye,uykuseti falan yikadim bisi olmuyo onlara
Ama yün tabiki agır oluyo
Off en sevmedigim syler

Yün falan ugrasmak
Balkon yikamak
Alaturka wc yikamak bu 3lü beni sevmesin zira ben onları hic sevmiyorum

ay ewet ya.. bende hiç sevmiyorum..bu dediklerini yapmayı...
bataniye uyku seti yoganını bende yıkıyorum.. ama yün yorgan ağır olur yıkanmaz.. sakın..
erkek olmak var imiş bu dünyada.. işe gel işde çalış.. eve git evde çalış .of babam off(

Sabah :
2pogaca
1bardak limonata
Simdilik baska bisi yemedim
Ama bugun is yapasimda yok
Sadece evi supurdum okadar
Yemek de yapmam lazım daha
Pek tadım yok icim sıkılıyo boyle tuhaf bisi
Ev bastı galiba
Yatıp yuvarlanıyorum

Hooop geldim ben
Toplanın kızlar saklambac oynıcaz.

56 benim ideal kilommudr nedir kaldım boyle gitmiyo
Nasol bir ısrat,nasıl bir direnme, nasıl bir inat gitmiyo arkadas.
Sıkıcam artık aç yatarım gerekirse

Sabah:
Kuymak
Peynir
Yumurtali ekmek(1dilim) yedim
Sonra dısarı ciktim yurudum 1saat kadar(market gezdim)
Aksama istavrit var
Esim gelince kizartcam.

Slm kizlar:))lellim gayet iyisin be canim:)valla bak sikma kendini o kadar:)inan bak benden bile gayet ince duruyorsun sen:₺)genc kiz gibisin vala:)bu kilonu koru yeter bece:)
Kizlar biz lellimle bulustukCok tatli sevecen citi piti gayet fit cok tatli bir hatun kendisi:)cook sevdim cokda memnunum onunla gorustugum
Icin:)keske yakin olsak sıksık buluşup görüşebilsek:)kırk yıldır birbirimizi tanıyor gibiydik:)çok güzel geçti:)zaman nasıl geçti anlamadılinş en kısa zamanda bir ke daha buluşabliriz:)bu arada ben bu hafta da izinliyim.buraya çok bakamayacağım:)şimdiden haber veryim siZlere dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…