Gece yere dusuyo kaldiramiyorum ki esimi uyandirip ona aldiriyorumoyy yerim yaa.. Allah kolaylıklar versin sana..:)
bizim yogan hazır uyku setinin yoganı elyaflı hafif.. bende yün yoganda yatama üstümde birton ağırlıkyapıo cane..
sıcak tutuyo ama altında eziliyom ben:)
yok canım üşümüyoruz.. ama çok soğuklarda üstüne birde battaniye atıyorum ince.. yetiyor o zaman.. kaloriferde yanıor zaten çok soğuk olunca yetiyor bize.. senelerdir aynı yorganım:)Gece yere dusuyo kaldiramiyorum ki esimi uyandirip ona aldiriyorum
Ama her hafta nevresimi degisiyorum ter atiyorum belki kilo veririm.
O yorganla usumuyomusunuz ya
Benim ev soguk ondan mi yoksa aliskanlikmi yün yorgansız isinamiyorum ben
Keske öyle bende ısınsam hem makinede yıkarım miss gibi elyaf yorgan bunu bide özel yikamaya vercenyok canım üşümüyoruz.. ama çok soğuklarda üstüne birde battaniye atıyorum ince.. yetiyor o zaman.. kaloriferde yanıor zaten çok soğuk olunca yetiyor bize.. senelerdir aynı yorganım:)
ölüyorum yorgunluktannnHummalı bir sekilde nevresim degistiriyorum resmen savasiyorum
Battal boy yun yorganin altinda kalip ölmekden korkuyorum
Essek ölusu gibi ya
Ama yun yorgansiz isinamiyorum ben
Bende durum bu
#battalboy yorgan kimin fikriyse öpüyorum onu burdan
Sen napıyosun?
oo hayılrı olsun canım.. tebrikler..ölüyorum yorgunluktannn
şef arkadaşın tayini çıktı gitti
diğerleri de çok egoistti.. şefliği onlara bıraksam benim kadar iş bilmedikleri halde bana emir vermeye kalkcaklardı..
şef ben oldum ama işler zor öğrenmeye çalışıyorum..
yoğunum yorgunum...
iyi mi yaptım kötü mü yaptım hala bilmiyorum
Rabbim hakkıyla yapmayı nasip etsin
sağol ablacım.. sonuçta mesleğin başındayım ilerisi için tecrübe olur diye düşündüm..oo hayılrı olsun canım.. tebrikler..ilk başta zorlanırsın ama sonrasında bence iyi olmuş:)
hayılı olu inşaallah canım..sağol ablacım.. sonuçta mesleğin başındayım ilerisi için tecrübe olur diye düşündüm..
sen napıyosun nasılsın?
canım.. daha yeni gördüm.. ne yaptınız bayada geçmiş üstünden.. umarım konuşup halletmişsinidr.. çok haklısın yazdıklarında.. sana katılıyorum.. inş sizin lehinize bir sonuç olmuştur...Dünden beri kendimi yiyorum
Oglum turkceden 66 almıs sok oldum
Ben deli gibi onunla oturup ders calisiyorum
1.sinifdan beri
Nasil oldu nerde yanlis yapiyorum anlamiyorum.
1soruyu anlatmadan sormus tamam
Diger soruda 3 bosluk doldurma varmis bir tanesi yanlis yapti diye tum sorudan puan kirmis
Ve hikaye tamamlama sorusu 30puanlikmis
En can alicisi bu.
Ben sıradan rutin istiyodum hikaye gibi yazmissiniz demis
Neye gore.hikaye neye gore siradan
Herkesin dusuncesi,hayal gucu farkli olabilir
Ucu acik bir konu veriyosun herkes istedigini yazar yazmismi yazmis.
Benim oglum okumayi ogrendiginden beri cok kitap okur hayal gucu ve hikaye tamamlama , kafasina gore yazma yetisi genis bi cocuk.
İlkokul ogretmeni en cok bunu seviyodu yazabilmesini
Sen cocuga siradan istiyorum dersen o cocugu siradanlastirirsin.
Birak hayal gucunu katsin niye sevkinj kiriyosun
Bazi ogretmenleri ciddi anlamiyorum
Bugun gidip sorucam yanlislarini kendim okumak gormek istiyorum dicem.
Cok gerginim.
Ogluma yansitmim diyorum ama yansiyo
Zaten surati bi karis cikti yavrum
Dokunsam aglicakti
Bu cocuklarin sevkini kirmaya hakki yok
Fevriligim ve gerginligim basima is acmaz umarim
Gittim konustum cnm ufacik seylerden puan krmis ve nasil egosu yuksek bi kadin anlatamamcanım.. daha yeni gördüm.. ne yaptınız bayada geçmiş üstünden.. umarım konuşup halletmişsinidr.. çok haklısın yazdıklarında.. sana katılıyorum.. inş sizin lehinize bir sonuç olmuştur...
bu arada herkese günaydın:)
tr_lelli ,@mandaliina , Feraceli
öyle insanlardan nefret ediyorum..off canım ya.. çocuklarından hevesini kırıyor bu tür cinslerGittim konustum cnm ufacik seylerden puan krmis ve nasil egosu yuksek bi kadin anlatamam
Bir daha gidip konusmam onla ögretmen olmus sanki dersin dekan olmus.
Öyle bir hava.
en iyisini yapıyorsun canım.. yat dinlen ya.. ahh ahh evde olsam bende uyurdum en erken kalkma saatim 9.30 10.00 du benimBen bu aralar sabahları uyuyorum
Soguk ya yapcakda bisi yok ancak uyuyorum.
Diyet falanda yaptigim yok yediklerimede hiiic dikkat etmedim
Hatta bugun pogca ve kurabiye yapicam
Benimkiler seviyo.
Sen napıyosun ekürim
Efenin turkce haric en dusuk puanı 86öyle insanlardan nefret ediyorum..off canım ya.. çocuklarından hevesini kırıyor bu tür cinslerneyse sıkma canını canım.. sen esas notunun o olmadığını biliyorsun zaten.. çocuğunu da biliyosun.. takma kafana....
Kız güldürdün beni ya:))havasına bin basacan görcek .. dediğin gibi her hakeden olmuyor öğretmen maaelsefEfenin turkce haric en dusuk puanı 86
Gerisi 90-100
Cocuk turkceden 66 alınca asırı uzuldu
Kadin benimle konusuyo elince cay bardahi hı hı diyip cay iciyo yüzüme alik alik bakıp
Yuzunde bir ton makyaj
Ögretmen degistrme hakkim olsa keske
Ama malesef.
Gercekden hak edene atama verilmiyo boyleleri ögretmen oluyo ben anlamıyorum
Doguda zor sartlarda ögretmenlik yapsalarda akıllaı baslarina gelse
Hayirda gidip hic ilgilenmesem bin ton laf soylerler sorumsuz derler bize al gidip soruyoruz sanki noluyo
İnan tarkanın yanina gitsem zorla falan daha cok ilgili konusurdu benle valla billa
Supper olur cancagzım haber edersin banaay sonuna doğru 2,5 gün izin alcam canım.. kısmet olursa belki senle müsait olursan bir kaçamak buluşma yaparız gene belki hıı??
tamam canım ..inşaşllah bir aksilik olmassa. kullancam izinimi kafa dağıtalım senle bir:)Supper olur cancagzım haber edersin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?