niyet?

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
erkek arkadasşmla sorunumuz ben o bana dokunmadanda sevsin istiyorum en azından niyetini anlamak için.ama sadece beni öptü bunu yaşadık.ilkim o bunu biliyor.ben sorun yaşadığımız için mesafe koydum.vs.pürüzler çıkmaya başladı.sorun çıkardı o zaman bende niyetinin kötü olduğunu düşünmeye başladım?ne düşünüyorsunuz?

Öffff yorulmuyor musunuz bu kadar kasarken cidden ? Insanin sevdigini opmek, dokunmak istemesinden daha dogal ne var ? Bayiliyorum biz turk kadinina ya, hepimiz birer Adriana Limayiz ya erkekler bizi goturmek icin siraya girmis, o yuzden niyetlerini anlamak icin bu tip testlere tabi tutuyoruz adamlari.

Öffff yorulmuyor musunuz bu kadar kasarken cidden ? Insanin sevdigini opmek, dokunmak istemesinden daha dogal ne var ? Bayiliyorum biz turk kadinina ya, hepimiz birer Adriana Limayiz ya erkekler bizi goturmek icin siraya girmis, o yuzden niyetlerini anlamak icin bu tip testlere tabi tutuyoruz adamlari.
böle düşünmemde sebep şu bu onun olmazsa olmazı. olmazsa bnde yokum havalarına girmesi

Böyle konuları okurken;

Eklentiler

• caps.webp
    caps.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 340
Canım sen bunu anlayabilirsin kolaylikla diğer davranışlarını gözlemle seni sevdiği icin mi dokunmak istiyor kullanmak için mi ..tabiki kadini obje olarak gorenler de var değer verenlerde sırf dokunmak için yanindaysa ayril

Canım sen bunu anlayabilirsin kolaylikla diğer davranışlarını gözlemle seni sevdiği icin mi dokunmak istiyor kullanmak için mi ..tabiki kadini obje olarak gorenler de var değer verenlerde sırf dokunmak için yanindaysa ayril
mesela nasl anlayabilrim?

Sizi sevmiyor çünkü seven erkek sevdiği kadının isteklerine uyar.Dokunma diyorsa dokunmaz.Çok dokunası varsa da gider dokunduran birini bulur.Siz kendi doğrularınızdan sırf o istiyor diye taviz vermeyin.Kendiniz olun.Sizi seven sizin kurallarınıza da saygı göstermeli.

düşüncelerini açıkça belirt. ne biliyim yakınlaşmak için erken olduğunu düşünüyorum biraz daha tanımak istiyorum de. baktı gördü erkek zora koşturduğunu görüpte ilişkisini keserse demek ki gerçekten niyeti bozuk. dediğim gibi görüşlerini açıkça belli et seven adam saygı duyar görüşlerine

önce kural koymak sonra eylem, iki işi aynı anda yapamıyorsanız sorun da çıkar, pürüz de.
niyet okuyuculuğunu da tavşanlara bırakın bir zahmet.

Bu konuyla ilgili kendi görüşlerini degerlerini öncelikle net bi şekilde ortaya koy ve bunlara uyup uymadiğina gore degerlendir onun görüşlerini de öğren olup olmayacağı ortaya çıkar zaten ama kendi görüşlerinden taviz verme lütfen

Back
X