niyet?

bana el değmemişini arıyor gibi geldi.oyüzdnde şüpheye düştüm.çnkü benim geçmişimi merak etti
ne yani el değmemişleri bulup bulup ilk kendisimi elliyormuş....el değmemişini arıyorsa... sanada elini değmeyecek.... :KK20: sorsana ona hangi kafayı yaşıyormuş....

anlıyorum mrk ettiğim soru beni nasıl gördüğü ciddi mi yoksa farklımı bunu merak ediyrum.
bir iki hafta içerisinde... o yaklaşımını göstermiş... sizde neler hissettiğinizi belirtmişsiniz.... 1-2 haftalık ilişkide şimdi ne söylenebilir ki.... içinizde ki kuşkularınıza göre sizde ona göre haraket edeceksiniz... ilişkiniz aman aman bir süre ilerlememiş yani... hergün her saat görüşmüş olsanız... toplasan 15 gün eder... sizi gerçekten sıkacak ve rahatsız edecek kadar ısrarcıysa sizde hadi yallah diyin yani....

benim merak ettğim nokta şu düşündüğüm gibi birini arıyor peki diyelim.bana bakış açısı nasıl olur?ciddi mi yoksa farklımı görüyordur.
Düşündüğüm gibi biri derken geçmişinde bir erkekle yakınlaşma olmayan birini arıyorsa ve 2-3 haftada sizi, üstelik tecrübeniz olmadığını ve istemediğinizi bildiği halde öpüyorsa, üstelik daha fazlası için sıkıştırıyorsa ben ciddi düşündüğünü sanmam.

Z zipzip yine ortalığı karıştırmışsın..
Şimdi bu bakış açısıyla yaş 30 altı olunca kullanmıyor, niyeti kötü değil 30 üstü olunca niyeti kötü mü oluyor? Elimizde sadece yaş veri iken nasıl bu kanıya varabiliyoruz?

Z zipzip yine ortalığı karıştırmışsın..
Şimdi bu bakış açısıyla yaş 30 altı olunca kullanmıyor, niyeti kötü değil 30 üstü olunca niyeti kötü mü oluyor? Elimizde sadece yaş veri iken nasıl bu kanıya varabiliyoruz?
Ben dedim işte burçları da sorsun diye. Burçları sorsa tam yorum yapabilirdik :(

Amadoğum yeri de çok önemli bu durumda. Doğuluların libidosu yüksek oluyormuş. :KK51:

peki ya göz rengi;

Yeşil hoştur bakışı boştur sakın gönül verme vefası yoktur...

Mavi berraktır içleri parlaktır sakın gönül verme çok oynaktır...

Sevdim elayı çok çabuk buldum dünyada belayı...

kahverenginin yoktur dengi en çok onda buldum aşkı ve sevgiyi... :KK75:

peki ya göz rengi;

Yeşil hoştur bakışı boştur sakın gönül verme vefası yoktur...

Mavi berraktır içleri parlaktır sakın gönül verme çok oynaktır...

Sevdim elayı çok çabuk buldum dünyada belayı...

kahverenginin yoktur dengi en çok onda buldum aşkı ve sevgiyi... :KK75:
Rumuzunu aşıkkelebek olarak değiştir.

ısrarcıysa senin fikirlerine saygı duymuyorsa uzak dur zaten rahatsız olmuşşsun daa fazla bsy yaşamadan

ısrarcıysa senin fikirlerine saygı duymuyorsa uzak dur zaten rahatsız olmuşşsun daa fazla bsy yaşamadan

Kızzzz benimki daha ilk tanışdığımız gün koluma girdi ne oluyooo beee dedim şişttt sakin ol karşıdan karşıya geçerken tedbir olsun diye girdim dedi kafayımı yedin şimdiye kadar senmi vardın yada ben hiç dışarı çıkmadımmı dedim adamda laf bol geçmişi bilmem bundan sonra böyle dedi o gün bırakdım bundan bi cacık olmaz diye çünkü büyüklerimiz neyle büyütmüş bizi dokunmazsa 1. Numaralı adam kesin seni seviyor evlenmek istiyor eğer dokunursa seninle gönül eğlendiriyorla büyütüp beynimizde yer etmişler çıkkkkkk tutmadı ama adam ne etti ne yaptı dokunduğu kadınla evlendi ama bakkk demekki oluyormuş dokununcada sevgi aşk oluyormuş:KK53:yalanlarla boş laflarla kandırılmışız onca yıl:63:

Back
X