ne yani el değmemişleri bulup bulup ilk kendisimi elliyormuş....el değmemişini arıyorsa... sanada elini değmeyecek....bana el değmemişini arıyor gibi geldi.oyüzdnde şüpheye düştüm.çnkü benim geçmişimi merak etti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yani el değmemişleri bulup bulup ilk kendisimi elliyormuş....el değmemişini arıyorsa... sanada elini değmeyecek....bana el değmemişini arıyor gibi geldi.oyüzdnde şüpheye düştüm.çnkü benim geçmişimi merak etti
kaç yaşında bu adam....benim merak ettğim nokta şu düşündüğüm gibi birini arıyor peki diyelim.bana bakış açısı nasıl olur?ciddi mi yoksa farklımı görüyordur.
bir iki hafta içerisinde... o yaklaşımını göstermiş... sizde neler hissettiğinizi belirtmişsiniz.... 1-2 haftalık ilişkide şimdi ne söylenebilir ki.... içinizde ki kuşkularınıza göre sizde ona göre haraket edeceksiniz... ilişkiniz aman aman bir süre ilerlememiş yani... hergün her saat görüşmüş olsanız... toplasan 15 gün eder... sizi gerçekten sıkacak ve rahatsız edecek kadar ısrarcıysa sizde hadi yallah diyin yani....anlıyorum mrk ettiğim soru beni nasıl gördüğü ciddi mi yoksa farklımı bunu merak ediyrum.
Düşündüğüm gibi biri derken geçmişinde bir erkekle yakınlaşma olmayan birini arıyorsa ve 2-3 haftada sizi, üstelik tecrübeniz olmadığını ve istemediğinizi bildiği halde öpüyorsa, üstelik daha fazlası için sıkıştırıyorsa ben ciddi düşündüğünü sanmam.benim merak ettğim nokta şu düşündüğüm gibi birini arıyor peki diyelim.bana bakış açısı nasıl olur?ciddi mi yoksa farklımı görüyordur.
Amadoğum yeri de çok önemli bu durumda. Doğuluların libidosu yüksek oluyormuş.Ben dedim işte burçları da sorsun diye. Burçları sorsa tam yorum yapabilirdik![]()
Amadoğum yeri de çok önemli bu durumda. Doğuluların libidosu yüksek oluyormuş.![]()
Rumuzunu aşıkkelebek olarak değiştir.peki ya göz rengi;
Yeşil hoştur bakışı boştur sakın gönül verme vefası yoktur...
Mavi berraktır içleri parlaktır sakın gönül verme çok oynaktır...
Sevdim elayı çok çabuk buldum dünyada belayı...
kahverenginin yoktur dengi en çok onda buldum aşkı ve sevgiyi...![]()
Nick ve profil resminizden merak ettim de lol mu oynuyorsunuz? Şahsen ben o lağam faresinden nefret ediyorumBöyle konuları okurken;
Raftan ekmek seçer gibi "dokunmayiniz,gözünüzle seciniz"
Aynen kardeşBöyle konuları okurken;