• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyeti farklı mı ben mi yanlış anladım

Engelle hislerinde haklısın seni ne hakla alacağı eve götürüp gösterir. 36 yaşında adam başka kiz mı bulamamış önce teyzemi arar olanı biteni anlatirdim. Aranızda benim bilmediğim bir konu mu geçti bu adam böyle davranıyor diye sorardım. Ne bahane sunarsa sunsun kesinlikle görüşme bir daha hatta tek başına yan yana bile gelme.

Adam yanlış anlamanız için her şeyi yapmış. Hala acaba yanlış mı anladım diyorsunuz.
Yok canim bi abi olarak ilgilenmiş yanına gitmeye devam edin.

Canım yaşını göz önüne almamıştım özür dilerim sert oldu. Kesinlikle güvenme çok gencsin o köpeğe yüz verme

Ama günümüz 19 yaş gençleri bu kadar saf değil ki artık. Annenizin teyzesinin kocasının 36 yaşında ki erkek akrabası benimle abi gibi ilgilendi diye sevindim diyorsunuz.

Ya nolur, güzel kardeşim, bu kadar iyi niyetli olmayın. Benim öz teyzem bile yanında bir adamı getirse, ben rahatsız olur, kısa sürede bir bahane ile o ortamdan kalkarım. Elalemin adamı ile saatlerce oturduğun yetmez gibi, sonra bir de yemek teklifine evet diyorsun. Yanında akraban olsa bile önce teklif eden akraba olmalı, o adam kim??

Resmen yüz bulmuş senden, umutlanmış, inşallah musallat olmaz. Ben şu saatten sonra teyze müsvettesiyle de görüşmem şahsen

Lütfen biraz daha dikkatli ol! Bu zamanda kımseye güven olmaz.
Akrabanla yemek ıcın neden haberleşmedin? Sormadın mı hanı nerde diye? Ben bile ürktüm
36 yaşında koskocaman adam utanmıyor mu acaba terbiyesiz! Uzak dur ya da teyzene rahatsız oldugunu söyle...

Ayı dikkat edin böyle insanlara Allahın bu insanlık nereye gidiyor

ıyyy terbiyesiz adam. emanete hıyanet planları var.
tabi teyzende de suç var. ne diye elin adamını musallat etmiş sana. ara teyzeni durum bu bu de. ben rahatsız oluyorum de.
nasıl sardıysa başına çeksin alsın. telefon numaranı da değiştir ulaşamasın sana. ve tek başına çıkma dışarı falan arkadaşların olsun yanında muhakkak.
insanlar iyice azıttı
Öyle yapacağım haklısınız

Ama günümüz 19 yaş gençleri bu kadar saf değil ki artık. Annenizin teyzesinin kocasının 36 yaşında ki erkek akrabası benimle abi gibi ilgilendi diye sevindim diyorsunuz.

Ya nolur, güzel kardeşim, bu kadar iyi niyetli olmayın. Benim öz teyzem bile yanında bir adamı getirse, ben rahatsız olur, kısa sürede bir bahane ile o ortamdan kalkarım. Elalemin adamı ile saatlerce oturduğun yetmez gibi, sonra bir de yemek teklifine evet diyorsun. Yanında akraban olsa bile önce teklif eden akraba olmalı, o adam kim??

Resmen yüz bulmuş senden, umutlanmış, inşallah musallat olmaz. Ben şu saatten sonra teyze müsvettesiyle de görüşmem şahsen
Gerçekten ben çok iyi niyetliyim. Bu yüzden kaybediyorum. Bundan nasıl kurtulacağımı da bilmiyorum

Lütfen biraz daha dikkatli ol! Bu zamanda kımseye güven olmaz.
Akrabanla yemek ıcın neden haberleşmedin? Sormadın mı hanı nerde diye? Ben bile ürktüm
36 yaşında koskocaman adam utanmıyor mu acaba terbiyesiz! Uzak dur ya da teyzene rahatsız oldugunu söyle...
Sordum. İşi çıktı dedi. Ben de ayıp olmasın diye yemek yedim. Sonra da işte dersim vat falan diye diğer buluşma taleplerini reddettim

İğrenç ya. Nasıl yakıştırıyorlar kendilerine gencecik daha resmen baharı yeni başlayan kızları? Zorlasa babanla yaşıt çıkacak adam. Rahatsız olduğunu ve görüşmek istemediğini söyle. Bi kere söyleme cesaretinde bulun, rahatlayacaksın sonra.

İğrenç ya. Nasıl yakıştırıyorlar kendilerine gencecik daha resmen baharı yeni başlayan kızları? Zorlasa babanla yaşıt çıkacak adam. Rahatsız olduğunu ve görüşmek istemediğini söyle. Bi kere söyleme cesaretinde bulun, rahatlayacaksın sonra.
Bir daha yazarsa söyleyeceğim mutlaka

Yasin kucuk oldugundan parayla kandirabilecegini sanmis.Sakin ayip olur felan diye cevap verme hemen engelle canim.Senin arkadasinla nasil tanisiyor onu da anlamadim.

Back
X